2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست

امروز حالم خوب نیس خالی از انگیزه ام ولی میدونی چی باعث شد ک افکارمنفیمو دور کنم این  سرتایم تاپیک وزن باز کردن شما ...

وقتی شما بفکر مایی چرا من بفکر خودم نباشم ممنون واقعا شما بهترینی انشالله ب هرچی میخوای برسی عزیزم

@بامدادخمار  

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مارکش چیه؟؟من زدم دی جی نوشته بود۱۱۰تومن

فکر کنم ساسونگ 

عزیز ترازو های عقربه ایی ۱۵۰ شده

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

سلام به همه 

وزن شروع ۱دی: ۸۵

وزن هفته قبل:82.8

وزن امروز:81.9

@فندق_فسقلی  

فکر میکردم بیشتر کم کنم 

یکم ناامید شدم 😏

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)
یعنی انقد گرون شده؟؟من۳۰۰خریدم رفتم جای دیگه دیدم۵۰تومن گرون خریدم

اره بخدا دیشب مغزم سوت کشید

حالا فردا میرم منبع این جور چیزا

ببینم چکار میتونم انجام بدم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

ساسونگ یا سامسونگ؟؟من عقربه ای دوس ندارم دقیق نیست

ن میدونم سامسونگ نبود😂😂😂😂دیگه سامسونگ میشناسم

یک چیز دیگه بود

اره بخدا دیشب مغزم سوت کشید حالا فردا میرم منبع این جور چیزا ببینم چکار میتونم انجام بدم

دی جی گرونه باز مغازه شاید انصاف داشته باشه خرید قبلی باشه 

عزیزم ایشالله با قیمت باور نکردنی وارزون بخری🥰🥰

یعنی انقد گرون شده؟؟من۳۰۰خریدم رفتم جای دیگه دیدم۵۰تومن گرون خریدم

https://www.digikala.com/product/dkp-2510646/ترازوی-دیجیتال-سان-سان-کد-ss-01

سلام دوستم حرفاتونو خوندم رفتم دیجی شاخ دراوردم این ارزونترینه ک ناراضی داره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

دی جی گرونه باز مغازه شاید انصاف داشته باشه خرید قبلی باشه  عزیزم ایشالله با قیمت باور نکردنی ...

ایشالله ک بشه.

دقیقا همسری منم همینو میگه میگه دیجی گرونه