2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست

من فکر کنم کم نکردم.متابولیسمم اومده پایین.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رژیمت چطور بود؟ رو صورتت تاثیر نذاشت قبل عروسی؟

ن خیلی خوب بود ولی خوب خیلی زیاد برگشت 10 کیلو کم کردم ولی 20 کیلو بعد 3ماه برگشت

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

سلام خوشگلیا😙 سلام سوگولیا😚 سلام عشقولیا 😘

دلتون نخواد امشب قراره دوستم نذری برام بیاره و من گفتم یه عالمه ته دیگم برام بیار چون عاشق ته دیگای نذریم حالا بنظرتون کالری امروزمو با ته دیگ پر کنم بد نمیشه 

اخه یه تیکه هم بخورم کالریم ته میکشه دیگه 

نظرتون چی بیده 🙂🙃

@sanaz718      

@سمیه1396      

@دیانا24

دوستان من تازه عضو اینجا شدم. 

چجوری میتونم راحت تاپیک رو پیدا کنم

🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78.                                                         وزن فعلی 78.                                                         وزن هدف 65.                                                         قد 171.                                                           من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪                    شروع رژیم 1399/10/27   
نگو دلم رفت😂😂😂😂

یاد چند روز پیش افتادم.گفتی پسرم میخوره به استخونام.میگه منو زدی.گریه میکنه😅😅

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام خانمی.خوبی. چند روزی نبودی.دیشب بچه ها سراعتون را میگرفتن.

سلام عزیزدلم ممنونم خوبی؟😍😘🐥🐥

آره مشکل داشتم یمدت نتونستم سایت بیام درست و حسابی...ممنونم حالمو پرسیدی قشنگم😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿