2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
قربونت رقیب جان😍 دوسین مخلوط عسل وسیاه دونه کوبیده کلا گرمی هست وواسه همه چی خوبه مخصوصا رحم اما ...

چه جالبه ..این ترکیب رو نمیدوتستم اسمش دوسین هستش🤭🤭...

شنیدم خیلی خاصیت داره مخصوصا تو این دوران کرونا

سوگلی خدا منم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نیکاااا97   جون @فندق_فسقلی   جون @mami_sadra   جون بیایین دعواااااام کنی ...

دعبا چرا ... 

مریم گل نازه منه ....

من مطمئنم جبرانش میکنی با کمی ورزش بیشتر ... 

منم که انگار رژیمم خورده به خنسی ....اصلا چند روزه یا مهمون دارم یا مسافرت یهوویی پیش میاد ... باید واقعا با شرایطم کنار بیام چون اگه اعصابمو خورد کنم هیچ فایده ای نداره ...انشالله خدا کمکمون کنه به هدفهامون برسیم همگی❤✌

تو ماشین و تو مهمونی بچه بغل واقعا نمیشه تو مانکن ثبت کنم اما سالم خوریمو رعایت کردم . برنج محدود کردم و تنقلات نخوردم .و تا تونستم رعایت کردم.

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
هرگز هم نخواهی دید خواهر😁😁یکبار گذاشتم دیگه ریسک نمیکنم دوست آشناها هستن تو سایت این تاپیکم پربازد ...

باشه گلم،معلومه زیبا هستین اخلاقتون که عالیه 👌😍اندامتون هم بیسته

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
2 ب بعد @مامان_2_گل_پسر    

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
اره بغل سینم سفت شده بود مثل غده بود منم ترسیدم😥

الان خوب شده یا سفته؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
من خوندم دو صفحه رو منتها متوجه نشدم چطور عضو بشم ؟

الان عضو هستی عزیزم فقط وزن فعلی و وزن هدفت رو بگو گروهت مشخص بشه گروهت که مشخص شد یک رقیب وزنی که هم رنگ شماست پیدا کن و بهم گزارش بدید و رقابت کنید یکشنبه ها هم ناشتا بیا وزنتو اعلام کن

من خوندم دو صفحه رو منتها متوجه نشدم چطور عضو بشم ؟

عزیزم هر چند کیلو که اضافه داری بگو،طبق اضافه وزنت سرگروهتو پیدا کن و تگش کن و وزن شروع و قد و وزن هدفم رو بهشون اعلام کن به همین راحتی عضوی،برتی تگ کردن هم اول@بزن بعد اسم سرگروه رو که تایپ کردی لیست میاره برات از روی لیست انتخاب کن تا آبی بشه

الهی و ربی من لی غیرک 🍃