2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست
دقیقا منم همین ناخونک زدنا کار دستم میده مخصوصا وقتی همسرم هست بدترم میشه ..فکرشو بکن دیشب ساعت ۳ونی ...

😆😆😆 شوهرمنم آخر شبی خامه کاکائو میخورد هی تعارف میکرد بیا بخور منم نخوردم 😁😁 هی به خودت بگو نه نه نه 

موقع وسوسه شدن از محل دور شو 

موقع ناخنک زدن فوری تف کن بیرون تا این عادت بد از سرت بیفته 

همین ناخنک زدنا کلی کالری اضافه میده که یکشنبه ها همش غر میزنیم چرا کاهشمون انقدر کمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرگز هم نخواهی دید خواهر😁😁یکبار گذاشتم دیگه ریسک نمیکنم دوست آشناها هستن تو سایت این تاپیکم پربازد ...

😂😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😒

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

قربونت برم 😍😍😍 طوری اینجا باشم ک خودتون بگید برو سر خونه زندگیت😂😂😂 مفصل باید برسم خدمتتون😎🐥 ...

سلام خانمی.خوبی.

چند روزی نبودی.دیشب بچه ها سراعتون را میگرفتن.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
😆😆😆 شوهرمنم آخر شبی خامه کاکائو میخورد هی تعارف میکرد بیا بخور منم نخوردم 😁😁 هی به خودت بگو نه ...

نه کلا منم شبا بعداز مسواک دیگه هیجی نمیخورم حتی اگر تاصبح بیدار باشم فقط اب میخورم.منتها میگم که اگر تو روز بود این پیتزا خوردنه حتما یه ناخونکی میزدم😂😂...اینا کلا همینجوری هستن برادرشوهرمم تا صبح هی ریز ریز تنقلات میخوره جاریم همیشه میگه اخرشب اشپزخونه ی عین دسته گل میکنن صبح بیدار میشم میبینم کنفیکون شده از دست برادرشوهرم

سوگلی خدا منم💜
چرررررا میخند😎😆😆

که گفتی اعتماد به نفسم تو حلقم😅😅