2789
عنوان

رفیقم مثل خواهرمه

48 بازدید | 13 پست

چندد ساله دوستیم هر روز میبینیم همو الان من تولد خانوادگی دعوتم بهش بگم لباس بهم قرض بده؟هیچ لباسی ندارم اون جدیدا یه دست کت شلوار خریده بهش بگم بهم قرض بده؟روم نمیشه:((( خودش از یکی دیگه از دوستامون چند بار لباس قرض گرفت یعنی اینجوری نیست که بدش بیاد و اینا

بگیر ولی اگه همونی که تولد تو باغه کت شلوار جالب نمیشه ها پبراهن بپوشی بهتره

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرگز هرگز هرگز اینکار نکن میگی لباسش نوعه فردا میگه این منتظر بود یه لباس بگیرم بخواد قرض بگیره بماند بيماري و بحث عرق و مشکلات پوستی مثل گال و شپش و اینام در نظر بگیر

الان من یه دوست داشتم و سال باهاش دوست بودم هر روز میدیدمش تازه چند روز پیش گفت هپاتیت داره

تو که نمیدونی اون چه بيماري هایی داره

بگیر ولی اگه همونی که تولد تو باغه کت شلوار جالب نمیشه ها پبراهن بپوشی بهتره

طرف ما همه چی رسمیه یعنی باید همه شال سر کنن و... یه مقدار شهرمون سنتیه تولدم خانوادگیه و مختلطicon

اره بگیر عزیزم

روم نمیشه بهش بگم نمیدونم چرا

از یه طرفم اصلا الان وضمون جوری نیست که بتونم حتی یه کتونی هم بخرم:( امروز مامانم انگشترشو فروخت برا کارای دکتری داداشم روم نمیشه بگم یه دونه شال هم برام بخرید هووف

اگ با دوستت صمیمی ای ازش بخوا تا اونم بعدا از تو بخواد

آره چند بار با هم سفر رفتیم تو سفر لباسای همو میپوشیدیم ارتباط خانوادگی داریم همسایه بودیم ۶ سال اما روم نمیشه یه بار برا یه چیزی بهش گفتم گفت برا تو خیلی بزرگه(اون توپره من اسکینی)

آره چند بار با هم سفر رفتیم تو سفر لباسای همو میپوشیدیم ارتباط خانوادگی داریم همسایه بودیم ۶ سال اما ...

خب الان هم باز همین رو میگه

در کل اگر قرض گرفتی، خیلی توی نگهداری لباس دقت کن

مخصوصا چون تابستون هست و عرق و اسپری و .....

لباس رو کاملا تمیز و مرتب تحویل بده

یکی از دوستام سالهاست ازم لباس قرض میکنه.

چندین بار لباسهای نو منو که حتی خودم یکبار نپوشیده بودم رو جوری بهم تحویل داد که دیگه رغبت نکردم بپوشم و دادم رفت. و چقدر ناراحت شدم بابت این موضوع....

الان دیگه بهش میگم ندارم یا یه جوری میمیپیچونم که ندم. البته دیگه مثل قبل نمیگه شاید سالی یکبار بگه که دیگه میتونم بپیچونم. اونموقع ها واسه هر عروسی و مامانی و حتی مانتو و پالتو و همه چیز ازم لباس قرض میکرد و منم روم نمیشد بگم نه.... ولی خب کلی لباس تلفات دادم....

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

خب الان هم باز همین رو میگهدر کل اگر قرض گرفتی، خیلی توی نگهداری لباس دقت کنمخصوصا چون تابستون هست و ...

* هر عروسی و مهمانی

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️