2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست
😆😆😆😆

😐😐😐 دِهِ

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم خیلی خوش اومدی👏🏻🐥🐥 عالیه پس اطلاع و آگاهی از روند تاپیک داری...با این وجود دو صفح ...

ممنونم عزیزمممم😍❤

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنون گلم😍 سمیه جان خونه مادرشوهرم😬 چیکارکنم کالریم بالانزنه😥 ناهارمرغه

خوبه که مرغ

مرغ با یه عالمه سبزیجات بخور .. نوش جونت

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نمیذاری تتو کنم هاشور هیچی میگه دست نزن صورتت🤕

راس میگه منم هیچ کاری حاضرنیستم رو صورتم انجام بدم فقط ارایش ملایم که پاک میشه

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
سمیه جونی آیا عکس از چهرت میدی،اومدم خارج بشناسمت.😂

شرمنده عزیزم💝🌸

گفتم العان میزارم ک شما رفتی 😅

شوهرم اومده با دو تا اردک برای پسرم😤😤😤😤

بدم میاد😑😑😑😑

انلاین بودی دیدمت برام بذار روی ماهتو ببینم😍😍😍😍

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

دوستان دو ساعته منم دنبال میکنم هر عکسی میرسم میبینم پاکیدین،منم دلم میخواد ببینمتون خوو😅

@آینازخانوووووووووم @مندا @فندق_فسقلی @آسنات99 @خوشگلشششونم وبقیه دوستان نگین خانم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
راس میگه منم هیچ کاری حاضرنیستم رو صورتم انجام بدم فقط ارایش ملایم که پاک میشه

👏👏👏👏👏💃💃💃💃

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

والا من خودم همیشه، هر ورزشی میرفتم، جیزی نمیشد.. به نظرم قدرتی، بیشتر کار با وزنه هست که نباید انج ...

صبح قبل صبحانه ورزشامو انجام دادم

نیم ساعت رقص نیم ساعت حلقه ۲۰۰تا طناب ۱۰۰تا پروانه

احتیاط کردم وقدرتی انجام ندادم.امرور اولین فستمه سمیه جون اگه خدا بخواد برنامه ریختم با۶۲۰ببندم حالا فردا گزارش فستمو بهت میدم حتما  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
دوستان دو ساعته منم دنبال میکنم هر عکسی میرسم میبینم پاکیدین،منم دلم میخواد ببینمتون خوو😅 @آینازخ ...

😂😂ببینم اگه شاپرک هست میذارم دوتا تون ببینین منو0😉