2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست

گزارش امروز

صبحانه:سه کف دست نان لواش سنتی با نصف قوطی کبریت پنیر دو عدد گردو

ناهار ۸قاشق لوبیا پلو با ترشی

شام دو کف دست نان لواش با نصف قوطی کبریت پنیر و سبزی

میانوعده یه دونه پرتقال یه دونه لیمو شیرین ۳۰ تا دونه کشمش با یه لیوان چای سبز و دو لیوان شیر موز  

آب تا الان ۶ لیوان

ورزش پیاده روی ۳۰ مین ۱۰ مین حلقه و ۱۵ مین قدرتی

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی۱۲۵۰

@سمیه1396  

@mahdie_ch  

@79sanaz

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای برمن.🤐کلا ورزشو تحت هیچ شرایطی قاطی زیاد خوردن یا کم کردن از کالریت نمیکنی، من باا وزن ۸۰ حساب ...

آقا چجوری حساب کردی؟

تو بدون فست ۱۴۰۰ حساب کن

۷ روز داریم از یکشنبه تا این شنبه

۹۸۰۰ جا دارم دیگه من ۹۷۶۷ تا خوردم که😬

ببخشید من هی سوال میپرسم..

من فعلا دارم واسه کنکور میخونم واسه همین نمیتونم فست انجام بدم و همچنین خگخ رو هم نمیتونم انجام بدم چون امکان خرید هر روزه سبزیجات ندارم....مشکلی نداره؟

@sepiiiiiideh  

I'm not just a pretty girl...l'm a daughter and a sister...3 month later they will call me Dr
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بیا خودم برات سالاد سزار درس میکنم بهتر از رستورانی ۵ ستاره 🥗🥗🥗🥗🥗

تنکیوووو 😅😅 چاق نشم اووقت😅😂

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
😂😂😂😂😂

والا بوخودا😂😂😂😂😂 حالا اگه نمیدیم نده 😅😅فقط ب مامی راجب پیتزا نگو 🥺😬

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
باید ۷۵ بشی بعد دوباره حساب کنی

آره عزیزم مندا گفت

اشتباه کردم

حالا امروزو ۱۳۹۹ تا خوردم😂😂😂

ابن هفته رو ۱۴۰۰ میخورم

قاعدتا باید یه کیلو کم کنم

اگه کم نکنم باید یه فکر دیگه کنم

خیلی بی انگوزه شدم☹️

گزارش امروز صبحانه:سه کف دست نان لواش سنتی با نصف قوطی کبریت پنیر دو عدد گردو ناهار ۸قاشق لوبیا پل ...

بسیارعالی عزیزم👏💪🏻

نوش جانت

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
قربونت عزیزم ذهنتو بساز .. محکم ادامه بده امضام یه تلنگره..

ممنون عزیزم ازانگیزه که میدی

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

افرین آینازی. امروز گند زدم.🙈🙈🙈

بیا با هم شرو کنیم

میزان کالری هر وعده رو بنویسیم، ریزه خواری و ناخنک نداشته باشیم اوکی سمیرا من صب بیدار شدم تذکر بهت میدم یا هر وقت انلاین شدم تو هم ب من تذکر بده😀

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉