2777
2789

بیاین بگین آیا کنکور قبول میشم کمک 

آیا تو طالعم ازدواج هست؟!کی؟!

سرزنشم نکنید هیچ کس جای من نیست حالمو بفهمه

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون

ای خدا چرا آخه هیشکی نمیاد😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خدا خبر داره نه بنده خدا 

من هیچ نشونی از خدا نگرفتم 

گفتم شاید یه بنده ی خدا بتونه یخورده آرومم کنه

من هیچ نشونی از خدا نگرفتم  گفتم شاید یه بنده ی خدا بتونه یخورده آرومم کنه

هرچیزی از خدا نشونست 

الان من به دروغ و هرچی بهت بگم 

آره آره 

الکی باور کنی چی میشه؟؟ هیچی فقط خودت اذیت میشی امیدت به خدا باشه 

تلاشت رو کن حتما موفق میشی 

رشتت چیه؟؟ 

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
😶بنده اگه بلد بود خودشو اروم میکرد

این ویژگیه انسانه که دیگران رو آروم کنه اما خودش متشنج باشه 

خورده من همه ازم آرامش میگیرن ولی درونم غوغاست

هرچیزی از خدا نشونست  الان من به دروغ و هرچی بهت بگم  آره آره  الکی باور کنی چی می ...

تجربی انگار هر چی تلاش میکنم بر عکس جواب میده

تجربی انگار هر چی تلاش میکنم بر عکس جواب میده

ذهنت الکی درگیر کروی 

رشتت کمی سخته ولی کار نشد نداره 

حتما موفق میشی فقط کافیه به خودت اعتماد داشته باشی و به خدا توکل کنی 😉

ذهنت الکی درگیر کروی  رشتت کمی سخته ولی کار نشد نداره  حتما موفق میشی فقط کافیه به خودت ...

مرسی بابت انگیزه و امیدی که دادی خدا اجرشو بهت بده برات صلوات میفرستم✨

مرسی بابت انگیزه و امیدی که دادی خدا اجرشو بهت بده برات صلوات میفرستم✨

خواهش میکنم 

امید داشتن به خودت و خدات خیلی بهتره تا امیدی که یه نفر به عنوان حس ششمی بهت بده 

موفق و پایدار