2777
2789
عنوان

نینی یااااااررررررررر

50 بازدید | 5 پست

سایت و درست کن 

من با گوشیم نمیتونم بیام با این کاربریم الان با گوشی نامزدمم😐😐😐😐😐😐😐

اونکه نمیتونههب گوشیشو بده دس من😐🔫

منو برگردون تروخدا😭😭😭

تروخداااا

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_3  

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬

وا برا برگردوندن کاربریت برو تو قسمت تماس با ما‌یه فرمی هست پر کن چحد روز طول میکشه ولی باز میشه

بعدم نیازی نیس با گوشی شوهرت بیای شماره اونو بزن رو گوشی خودت تو سایت بعد با گوشی خودت بیا

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
وا برا برگردوندن کاربریت برو تو قسمت تماس با ما‌یه فرمی هست پر کن چحد روز طول میکشه ولی باز میشه بع ...

نگه اونجا بگی من 1 ساله گفتم کابریمو برنگردوندن تو تلگرام گفتم ندادن چقدر ساده ای اون تماس با ما الکیه

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگه اونجا بگی من 1 ساله گفتم کابریمو برنگردوندن تو تلگرام گفتم ندادن چقدر ساده ای اون تماس با ما الک ...

والا من با همین روش چند بار برگشتم از تعلیق

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏