2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بوسیدنی نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 9041 بازدید | 209 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری بگم عزیزم وقتی حتی میخوام ببوسمش میگه نه دهن خودم بوی پیاز میده تو اذیت میشی میگم نه من اذیت ن ...

بهش بگو دلم میخواد بهم نزدیکتر بشیم من و تو باید ما بشیم نه اینکه از هم فرار کنیم من همه جوره تو رو دوست دارم و ...از حس همسرت هم نسبت به خودت بپرس حتی اگر نیازه مشاوره برید حتما

چطوری بگم عزیزم وقتی حتی میخوام ببوسمش میگه نه دهن خودم بوی پیاز میده تو اذیت میشی میگم نه من اذیت ن ...

شاید وسواسه اسی

من دیدم ادم اینجوری

شوهرم خودم از زمان کرونا دیگه کلا بوس رو گذاشته کنار ، فراموش کرده کلا که یه زمانی بوس هم بوده🤣🤣🤣🤣

سرد مزاجی که ربطی به بوس نداره اخه ...رابطه جنسی که نمیخواد بوس معمولی اونم از لپش...میگه پوست صورتم ...

من پوستم صافه چشام درشته اصلا معیار های زیبایی هم دارم عکس میذارم ، لپام زیاده چال لپ دارم ولی واسم هضمش سخت بود اینو گفت