2777
2789

۶.۷ ماهه عقد کردم مادرم یه طوری باهام رفتار میکنه انگار من بچه اش نیستم دیگ ازم انتظارات بیخودی داره

مثلا من یه گوشی داشتم خراب شده بود رفتم فروختمش پولشو دادم دست شوهرم گفتم برام پس انداز کن تا بعدا خاستم گوشیمو عوض کنم بزارم روش اون روز تو خونه ما غوغا بود ک چرا نباید از این پول به خواهر هات بدی خودت دزد بودی یه دزد جدیدم(شوهرم)اضافه کردی...یا همش میگه با سیاست باهاش برخورد کن اینا یا مثلا حرفی میگم شوهرم زده بر خلاف میلشه ببخشید میگه اون گو.ه خورد

یا همیشه میگ من یه سره خدا شوهرت اینجاست جلوی اون خم راست میشم منت میزاره این دفعات آخر دیگ اعصابم نکشید پریدم بهش باهم هرچی از دهنمون در اومد بهم گفتیم الان باهام قهره عذاب وجدان دارم خدا لعنت کنه منو....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خداییش کاری ندارم ولی اون پولو یعنی خودت نمیتونستی نگه داری😑؟ باید میدادی شوهرت نگه داره؟

شاید احلاق و رفتارت خیلی تغییر کرده بعد از نامزدی و رفتارای اینطوری میکنی و مادرتم یا نگران شده که سادهای تو یا حرصش در اومده از این همه تغییر رفتار و کارای اشتباه

البته اینا صرفا حدسای منه

عزیزم مگه شوهرت گوشی رو برات خریده بود ک فروختی پولشو دادی ب اون؟

بهتر بود خودت نگه میداشتی پس انداز میکردی

اما باقی موارد رفتار مادرت اشتباهه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

برعکس مامان من مامانت دامادمون از ما بیشتر دوست داره

از وقتی دامادمون اومده صبح تا شب قربون صدقه اش میره

احترامش میذاره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

مامانت اشتباه میکنه تو هم بدتر اشتباه میکنی آدم پشه دست مرد نباید بده تو پول دادی دست شوهرت؟نمیتونستی نگه داری؟ واینکه ازکجامعلوم شوهرت واست گوشی بخره اصا سیاست نداری

مامانت اشتباه میکنه تو هم بدتر اشتباه میکنی آدم پشه دست مرد نباید بده تو پول دادی دست شوهرت؟نمیتونست ...

نمیدونم شوهرای شما چطور باهاتون رفتار میکنن ولی شوهر من اون پول رو دادم بهش ازش بخام خود پول گه هیچی دوبرابشم بهم پس میده بحث مسئولیت پذیر بودنه