2777
2789

۱۷روزه تاخیر دارم هرچی بی بی چک میزنم منفی و از همون روز موعد درد پریودی شدید دارم بنظرتون مشکلم چیه کسی اینجور بوده دیگه دارم میمیرم😓میگن بارداری خارج رحمه واقعیه

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید سونو واژینال بشی و ازمایش خون بدی اگه بتا بالا باشه کمی ولی ساک حاملگی دیده نشه تسلیت میگم شماهم خارج رحمی هستی...من ۴هفته م بود..ولی بگم یعنی در حد مرررگ میری...اکسیژن خون بشدت میاد پایین..درد مقعد و سرگیجه و تهوع...تا جایی که نفس بالا نمیاد...بنظرم زودتر برو پیگیری کن مثل من نباش دم مرگم فهمیدم چمه چون پریودی هام نامنظم بود شک نکرده بودم..

ببین باید سونو واژینال بشی و ازمایش خون بدی اگه بتا بالا باشه کمی ولی ساک حاملگی دیده نشه تسلیت میگم ...

من بی بی چک میزنم منفی ولی سر درد و درد پریودی دارم خیلی سخته 

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋