2777
2789

دخترم رو چند ماه قبل بروم متخصص مغز اعصاب اطفال براش تشخیص اوتیسم شدید داد و گفت از همین امشب دارو و از فردا کاردرمانی و گفتار درمانی رو براش شروع کن، بعد برای تشخیص قطعی بردم چندین متخصص روانپزشک در شیراز و بندرعباس از جمله خانم دکتر ده بزرگی در شیراز و آقای دکتر مازیار در بندرعباس و مجددا بردمش آقای دکتر رحمتی بهترین فوق تخصص اطفال بندرعباس و البته فیلمش رو برای چندین روانشناس و روانپزشک و پزشک فرستادم همه به اتفاق، تشخیص اوتیسم رو رد کردند. و یکبار هم اخیرا بردمش پیش یه خانم دکتر تازه کاری گفت اوتیسم شدید داره، بعد تحقیق کردم و فهمیدم آشنای اون دکتر اولیه و چون گفتم ازش شکایت می کنم، برا دخترم تشخیص اوتیسم داده که حرف اولی رو تأیید کرده باشه، چه بی رحمانه 

خواهش می کنم از همه مادران عزیز، اگر در بندرعباس برا بچه هاتون تشخیص اوتیسم دادن اصلا و ابدا به یک تشخیص کفایت نکنید، اول ببرید بچه رو دکتر مازیار ببینه و اگر خواستید شیراز و تهران هم ببرید. 

ولی دکتر مازیار کارش عالی بود، بچه رو نیم ساعت مانیتور مرد و تحت نظر گرفت، کلی سوال از من پرسید و کلی فیلم از السا دید و قویا اوتیسم رو رد کرد. 

مادران عزیز نگذارید بچه هاتون قربانی بی سوادی، بی تجربگی و خودخواهی برخی پزشکان بشن، و اینکه مرجع تشخیص اوتیسم متخصص مغز و اعصاب نیست ابدا، فقط متخصص روانپزشکی اطفال و بس. 

کوتاه ، مثل قصه چشمانت، زندگی یعنی همین

خداروشكر كه بچت سالمه عزيزم من كه اصلا و ابدا دكتراى بندر رو قبول ندارم خودم بندرم اما واسه دكتر زنان هم ٦ ساعت راه ميكوبم ميرم كرمان 

كرمان بهترين دكترا رو داره خداروشكر 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه این روند غیر مسئولانه، بچه های معصوم و بیگناه رو دچار اختلالی کنه که نداشتن، کسی هم پاسخگو نیست، یک نفر هم با این پست، بچه اش رو از دست بعضی دکترها نجات بده یک نفره

خداروشكر كه بچت سالمه عزيزم من كه اصلا و ابدا دكتراى بندر رو قبول ندارم خودم بندرم اما واسه دكتر زنا ...

واقعا کسی هم اینجا پاسخگو نیست، دکتر بیسواد، بجای اینکه بگه حالا برا مشورت برو جای دیگه، حاضر بچه ها رو مریض کنه ولی حرف خودش باشه، این خیلی غیر اخلاقیه

من نه مادرم نه هرمزگانی😁 عیب نداره اومدم؟😁😁😁

خوش اومدی عزیزم، اینها تجربه است، برا آینده و دیگران هم خوبه، یک نوع اطلاع رسانیه، 

واقعا کسی هم اینجا پاسخگو نیست، دکتر بیسواد، بجای اینکه بگه حالا برا مشورت برو جای دیگه، حاضر بچه ها ...

من كيست تخمدانم پاره شد رفتم بيمارستان گفت همين الان بايد بخوابه واسه عمل شوهرم قبول نكرد گفت امضا ميزنم با ضمانت خودم ميبرمش يه بيمارستان ديگه رفتم بيمارستان بعدى دكتره ديد گفت اصلا حيفه بدنتو تيغ بزنم بخاطر اين كيست سه شب بخواب بيمارستان با امپول فشار پريودت ميكنيم خونريزيتو زير نظر ميگيريم تا مايع كيستت خالى بشه به حرفش گوش كردم خوب شدم

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من كيست تخمدانم پاره شد رفتم بيمارستان گفت همين الان بايد بخوابه واسه عمل شوهرم قبول نكرد گفت امضا م ...

واقعا چه وضعیه اینجا

من خیلی بچه بودم ۱۵سالم بود تشخیص کیست تخمدان دادن و بردنم اتاق عمل و دکترم به مادرم گفته بود دخترتون هیچوقت مادر نمیشه و اینو حتما به خواستگاراش بگید الان۱۵ ساله ازدواج گردم خداروشکر دوتا بچه دارم

ممکنه این روند غیر مسئولانه، بچه های معصوم و بیگناه رو دچار اختلالی کنه که نداشتن، کسی هم پاسخگو نیس ...

عزیزم شما چرا الان جواب بقیه که ازت سوال میپرسنو نمیدی؟

اسم دکترم که نگفتی

خیلی از مادرا بچشون مشکل داره و شاید با حرف شما رها کنن بچه هارو 

الان اوضاع بچت چطوره؟ اگه خوبه بیا بگو تا همه مطمئن بشن، تو بندر یه متخصص مغز و اعصاب کودکان به اسم مویدی هست یه روان پزشک به اسم جعفری 

منظورت همینان؟

سلام عزیزم وقتتون بخیر.داشتم تو نت سرچ میکردم ک تاپیک شمارو دیدم. من اینجا غریبم. پسرم تاخیر کلامی داره. بردمش پیش دکتر روان پزشک ک اقای رحمتی ارجاع داده بودن. روان پزشک ب اسم جعفری . تو یک دقیقه اول گفتن بچم اوتیسم داره😭😭 چند روزه زندکی برای منو پدرش سیاهو تار شده. میخاستم بدونم اون دکتری ک شما رفتینو اشتباه تشخیص دادن همین خانوم جعفری بوده؟ ممنون میشم جواب بدین😢