دخترم رو چند ماه قبل بروم متخصص مغز اعصاب اطفال براش تشخیص اوتیسم شدید داد و گفت از همین امشب دارو و از فردا کاردرمانی و گفتار درمانی رو براش شروع کن، بعد برای تشخیص قطعی بردم چندین متخصص روانپزشک در شیراز و بندرعباس از جمله خانم دکتر ده بزرگی در شیراز و آقای دکتر مازیار در بندرعباس و مجددا بردمش آقای دکتر رحمتی بهترین فوق تخصص اطفال بندرعباس و البته فیلمش رو برای چندین روانشناس و روانپزشک و پزشک فرستادم همه به اتفاق، تشخیص اوتیسم رو رد کردند. و یکبار هم اخیرا بردمش پیش یه خانم دکتر تازه کاری گفت اوتیسم شدید داره، بعد تحقیق کردم و فهمیدم آشنای اون دکتر اولیه و چون گفتم ازش شکایت می کنم، برا دخترم تشخیص اوتیسم داده که حرف اولی رو تأیید کرده باشه، چه بی رحمانه
خواهش می کنم از همه مادران عزیز، اگر در بندرعباس برا بچه هاتون تشخیص اوتیسم دادن اصلا و ابدا به یک تشخیص کفایت نکنید، اول ببرید بچه رو دکتر مازیار ببینه و اگر خواستید شیراز و تهران هم ببرید.
ولی دکتر مازیار کارش عالی بود، بچه رو نیم ساعت مانیتور مرد و تحت نظر گرفت، کلی سوال از من پرسید و کلی فیلم از السا دید و قویا اوتیسم رو رد کرد.
مادران عزیز نگذارید بچه هاتون قربانی بی سوادی، بی تجربگی و خودخواهی برخی پزشکان بشن، و اینکه مرجع تشخیص اوتیسم متخصص مغز و اعصاب نیست ابدا، فقط متخصص روانپزشکی اطفال و بس.