2777
2789

با وجدان باشن.تهران یا کرج.جایی بود گفتن خیابان مجاهدین اسلام.ولی هیچیش یادم نیست..پسرم پاهاش ضربدریه و‌کف پاش صاف

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
چند وقتشه

۳سال و۴ماه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ذره دیر اقدام کردی اگه همون اوایل تولد میرفتی تا الان حوب شده بودامکان داره جراهی بحواد

عزیزم کاملا سالم بود....از دوسالگی یه کم اینطور شد.کفش و کفی براش پوشیدم.باز میخام بگیرم براش.بعد ۴دکتر بردمش ۳تاش گفتن تا،۶سالگی زمان میخاد مشخص بشه.ممنون از راهنماییت

🤨🤨😒😒😒این مشکلات از ۱۸ماهگی به بعد مشخص میشه .اصلاهم دیر نیست

اره من قبلا اینطور نبود.دکتر توکلی و بغدادی معروف گفتن خوب میشه.من خودم کفی وکفش میخرم

عزیزم کاملا سالم بود....از دوسالگی یه کم اینطور شد.کفش و کفی براش پوشیدم.باز میخام بگیرم براش.بعد ۴د ...

اگر ورامین میتونی بیای ادرس بدم من از ورامین گرفتم .هلال احمر هم میتونی بری قیمتاش بهتره

بنده ها خدا دارن ....
🤨🤨😒😒😒این مشکلات از ۱۸ماهگی به بعد مشخص میشه .اصلاهم دیر نیست

دکتر مهدی رمضان شیرازی خیابان شهید بهشتی منظورم از دیر این مبود که دیگه نمیشه کاری کرد منظورم این بود که اگه زودتر اقدام میگردی تا حالا خوب شده بود

اگر ورامین میتونی بیای ادرس بدم من از ورامین گرفتم .هلال احمر هم میتونی بری قیمتاش بهتره

اره میتونم اگه قیمتاش مناسبه.چند سالشه بچت تاثیر داشته؟

به منم گفتم تا ۶سالگی درست میشه .من خودم هم کفش گرفتم هم شربتش رو میدم .

چ شربتی

دکتر مهدی رمضان شیرازی خیابان شهید بهشتی منظورم از دیر این مبود که دیگه نمیشه کاری کرد منظورم این بو ...

خوب از اول اینطور نبود.چی اقدام میکردم🧐🧐🧐

بعد دوسال ک اینطوره کفش می‌پوشم براش

اره میتونم اگه قیمتاش مناسبه.چند سالشه بچت تاثیر داشته؟

الان خونه نیستم .رفتم خونه ادرسش رو برات میفرستم .ارتوپدی امید بود فکر کنم تو نت بزن ببین میاره .بچه من دوسال و ۳ماهشه .۲ماهه میپوشونم 

بنده ها خدا دارن ....