2777
2789
عنوان

مثلا مادر

47 بازدید | 5 پست

مادر  احمقم با صدای بلندددددد در خونه باز داره  داد و قال میکنه چرت و پرت میگه 

از خجالت نمیتونم از در خونه برم بیرون 

چرا من لعنتی رو اخه دنیا اوردین وقتی لیاقت بچه نداشتین

وای مادر احمق یعنی چی زشته دختر مطمئنا مادرت از دست شما کم آورده داره داد و قال میکنه

ابرو برامون نمونده 

مگ صرفا یکی بچه دنیا بیاره میشه بت باید پرستید 

بچه بدبخت دنیا میاد توی این زندگی کوفتی داره دق میاد 

مگ نظر منو پرسیدن میخای دنیا بیا یا ن من دوس ندارم زنده باشم و زندگی کنم

دوس ندارررررررررررررررم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مادر احمق یعنی چی زشته دختر مطمئنا مادرت از دست شما کم آورده داره داد و قال میکنه

الانم اینجوری با سروصدا ابرو ریزی کنه دو فردا دیگ یکی بیاد تحقیق از شر این زندگی نشه خلاص شد 

حداقل ازدواج کنم از اینجا گم بشم 

ابرو برامون نمونده مگ صرفا یکی بچه دنیا بیاره میشه بت باید پرستید بچه بدبخت دنیا میاد توی این زندگی ...

عزیزم آروم باش یه لحظه معلومه خیلی عصبی هستی منم یه دختر 16ساله دارم بعضی وقتا بحثمون میشه ولی جونمون برا هم درمیاد مطمئن باش فشار زندگی مادرتو خسته کرده اگه یع روزی همین مادر نباشه دق میکنی قدر مادرتو بدون الان عصبی هستی یه چیزی میگی 

الانم اینجوری با سروصدا ابرو ریزی کنه دو فردا دیگ یکی بیاد تحقیق از شر این زندگی نشه خلاص شد حداقل ا ...

بشین همینا رو بهش بگو بگو من دخترم باید ازدواج کنم فردا روز کسی نمیاد منو بگیره به خاطر این رفتارت سعی کن ارومش کنی نه بدتر