2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو بارداری سوم تجربه داشتم رفتم دکتر بهم امپول داد

منم بارداری سوم هست چه آمپولی عزیزم بهتر شدی با آمپولا من اون روز به دکتر گفتم گفت شیاف استفاده کن همین شیافایی هست برا سقطه

منم بارداری سوم هست چه آمپولی عزیزم بهتر شدی با آمپولا من اون روز به دکتر گفتم گفت شیاف استفاده کن ه ...

اره عزیزم بهتر شدم امپول پروژسترون شما شیافش داده بهت من خیلی اوضاعم بد بود گفت خطر زایمان زود رس داری برا همین امپول داد من یه قدم نمی تونستم راه برم شب ها تو خواب میخواستم تکون بخورم کلی جیغ میزدم حس میکردم بچه خیلی پایین هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بسلامتی معمولا از هفته 37سزارین میکنن در صورتی مشکلی نداشته باشه مادر و بچه هفته 38تا 39سرارین میکنن ...

وای چه خوب ۳۷

برای من یه هفته هم یه هفته س😂

راستی روزاتو چجوری میگذرونی؟

من بارداری اولمه قبلا از اونایی بودم که یه دقیقه هم تو خونه نمیموندم. الان دارم افسردگی میگیرم چون باید خونه باشم یا دراز بکشم بیرون هم در حد یه ربع میتونم پیاده روی کنم

گفتم کلاس انلاین برم سرگرم شم ولی اصلا ایده ای ندارم

وای چه خوب ۳۷برای من یه هفته هم یه هفته س😂راستی روزاتو چجوری میگذرونی؟من بارداری اولمه قبلا از اونا ...

من که بارداری سوم و ناخواسته هستم کلا افسرده شدم برو تاپیکام بخون سعی کن زیاد تو خونه نمونی میگذره عزیزم سخته ولی میگذره انشالله به سلامتی زایمان کنی