الیناز70 مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10310 عنوان مرکز ارتوپدی برا کفی کفش کودک پای صاف | مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 33 پست با وجدان باشن.تهران یا کرج.جایی بود گفتن خیابان مجاهدین اسلام.ولی هیچیش یادم نیست..پسرم پاهاش ضربدریه وکف پاش صاف شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر 1399/09/26 | 17:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیناز70 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10310 استوکر .بهت نداده؟ آها کلسیم.من خارجی دادم بهش کورال سیترات که ب کلیه جذب نمیشه.حتما خودت قطره ومیتامین د هم بگیر بده بهش شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
رسو عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1847 خوب از اول اینطور نبود.چی اقدام میکردم🧐🧐🧐 بعد دوسال ک اینطوره کفش میپوشم براش خب وقتی دکتر رفتی خانمی همونو ادامه بده ایشالله خوب میشه
مامان7997 عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 4187 آها کلسیم.من خارجی دادم بهش کورال سیترات که ب کلیه جذب نمیشه.حتما خودت قطره ومیتامین د هم بگیر بده ب ... طعم شربته خوبه ؟؟دختر من به زور میخوره .اگر طعمش خوبه منم بگیرم بنده ها خدا دارن ....
الیناز70 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10310 خب وقتی دکتر رفتی خانمی همونو ادامه بده ایشالله خوب میشه اره میگم ک جای قیمت مناسب.واقعا بعضی جاها وجدان دارن.الاپ کفش شذه ۸۰۰....مرسی🌹 شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
الیناز70 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10310 طعم شربته خوبه ؟؟دختر من به زور میخوره .اگر طعمش خوبه منم بگیرم یعنی فوق العادست.مزه بلوبری میده.من خودم گاهی میخورم شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
رسو عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1847 اره میگم ک جای قیمت مناسب.واقعا بعضی جاها وجدان دارن.الاپ کفش شذه ۸۰۰ ....مرسی🌹 عبی نداره بخر به خاطر بچت پسر خاله ی من پسرش مثل بچه ی گله شما بود الان ۵ سالشه کاملا خوب شده
مامان7997 عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 4187 یعنی فوق العادست.مزه بلوبری میده.من خودم گاهی میخورم عزیزم قیمتشو هم میگی ؟این شربته که میدم طعم پرتقال میده ولی چون خیلی غلیظه دخترم با گریه میخوره .خستم کرده بنده ها خدا دارن ....
الیناز70 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10310 عزیزم قیمتشو هم میگی ؟این شربته که میدم طعم پرتقال میده ولی چون خیلی غلیظه دخترم با گریه میخوره .خست ... ۸۰تومن عزیزم شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
مامان7997 عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 4187 ۸۰تومن عزیزم ممنون حتما امتحانش میکنم. بنده ها خدا دارن ....
هدیه_خدا1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2208 ۸۰تومن عزیزم سلام.برای کفش برو هلال احمر.منم دخترم پاهاش و داخل میزاره.براش کفش نوشت.گفت تا دوسال باید بپوشه.فعلا که خورد به کرونا و خونه نشینی.تو خونه هم کفش نمی پوشه.کفشش نو مونده داره کوچیک میشه 😍😍😍😍😍😘😘😘
الیناز70 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10310 سلام.برای کفش برو هلال احمر.منم دخترم پاهاش و داخل میزاره.براش کفش نوشت.گفت تا دوسال باید بپوشه.فعلا ... ممنون عزیزم.میشه آدرس بدی؟قیمتاش مناسبه؟ شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
هدیه_خدا1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2208 ممنون عزیزم.میشه آدرس بدی؟قیمتاش مناسبه؟ من پارسال برام ۱۹۰ در اومد.بیرون تا ۳۰۰ هم بود.حالا امسال نمیدونم چه جوریه.شما یه قیمت از بیرون داشته باش بعد برو اونجا.تهران.خ.ولی عصر(عج)-بالاترازمیرداماد(ایستگاه ظفر)خ .رشید یاسمی -مرکز جامع توانبخشی هلال احمر۸۸۲۰۱۲۴۱-۵ 😍😍😍😍😍😘😘😘
الیناز70 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10310 من پارسال برام ۱۹۰ در اومد.بیرون تا ۳۰۰ هم بود.حالا امسال نمیدونم چه جوریه.شما یه قیمت از بیرون داشت ... خیلی لطف کردی عزیزم.کفشش با کفی داخلش ۱۹۰…؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
هدیه_خدا1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2208 خیلی لطف کردی عزیزم.کفشش با کفی داخلش ۱۹۰…؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم.دخترمن کفی نمیخواست.فقط کفش داشت 😍😍😍😍😍😘😘😘