2777
2789
عنوان

مرکز ارتوپدی برا کفی کفش کودک پای صاف

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 33 پست
استوکر .بهت نداده؟

آها کلسیم.من خارجی دادم بهش کورال سیترات که ب کلیه جذب نمیشه.حتما خودت قطره ومیتامین د هم بگیر بده بهش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها کلسیم.من خارجی دادم بهش کورال سیترات که ب کلیه جذب نمیشه.حتما خودت قطره ومیتامین د هم بگیر بده ب ...

طعم شربته خوبه ؟؟دختر من به زور میخوره .اگر طعمش خوبه منم بگیرم

بنده ها خدا دارن ....
خب وقتی دکتر رفتی خانمی همونو ادامه بده ایشالله خوب میشه

اره میگم ک جای قیمت مناسب.واقعا بعضی جاها وجدان دارن.الاپ کفش شذه ۸۰۰

....مرسی🌹

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
طعم شربته خوبه ؟؟دختر من به زور میخوره .اگر طعمش خوبه منم بگیرم

یعنی فوق العادست.مزه بلوبری میده.من خودم گاهی میخورم

اره میگم ک جای قیمت مناسب.واقعا بعضی جاها وجدان دارن.الاپ کفش شذه ۸۰۰ ....مرسی🌹

عبی نداره بخر به خاطر بچت پسر خاله ی من پسرش مثل بچه ی گله شما بود الان ۵ سالشه کاملا خوب شده 

یعنی فوق العادست.مزه بلوبری میده.من خودم گاهی میخورم

عزیزم قیمتشو هم میگی ؟این شربته که میدم طعم پرتقال میده ولی چون خیلی غلیظه دخترم با گریه میخوره .خستم کرده 

بنده ها خدا دارن ....
عزیزم قیمتشو هم میگی ؟این شربته که میدم طعم پرتقال میده ولی چون خیلی غلیظه دخترم با گریه میخوره .خست ...

۸۰تومن عزیزم

۸۰تومن عزیزم

سلام.برای کفش برو هلال احمر.منم دخترم پاهاش و داخل میزاره.براش کفش نوشت.گفت تا دوسال باید بپوشه.فعلا که خورد به کرونا و خونه نشینی.تو خونه هم کفش نمی پوشه.کفشش نو مونده داره کوچیک میشه

😍😍😍😍😍😘😘😘
سلام.برای کفش برو هلال احمر.منم دخترم پاهاش و داخل میزاره.براش کفش نوشت.گفت تا دوسال باید بپوشه.فعلا ...

ممنون عزیزم.میشه آدرس بدی؟قیمتاش مناسبه؟

ممنون عزیزم.میشه آدرس بدی؟قیمتاش مناسبه؟

من پارسال برام ۱۹۰ در اومد.بیرون تا ۳۰۰ هم بود.حالا امسال نمیدونم چه جوریه.شما یه قیمت از بیرون داشته باش بعد برو اونجا.

تهران.خ.ولی عصر(عج)-بالاترازمیرداماد(ایستگاه ظفر)خ .رشید یاسمی -مرکز جامع توانبخشی هلال احمر

۸۸۲۰۱۲۴۱-۵

😍😍😍😍😍😘😘😘
من پارسال برام ۱۹۰ در اومد.بیرون تا ۳۰۰ هم بود.حالا امسال نمیدونم چه جوریه.شما یه قیمت از بیرون داشت ...

خیلی لطف کردی عزیزم.کفشش با کفی داخلش ۱۹۰…؟؟؟؟؟؟؟؟