2777
2789
عنوان

زندگی

72 بازدید | 5 پست

نمی دونم درسم و ادامه بدم و به فکر کنکور باشم یا زندگی کنم..

اخه خسته شدم از تنش و استرس کنکور و امتحان و....مگه من چند بار ۱۷ سالم می شه؟..مگه چند بار میتونم جوونی کنم؟...که جوونی کردنم خلاصع بشه تو استرس کنکور و درس...

به نظر من موفقیت اینه که بهترین زندگی رو برای خودت رقم بزنی.‌‌‌..موفقیت مهندسی و دکتری و وکیلی و.....نیست.

اخه یه نفر و دیدم کلی برای آرزوهایش جنگید ولی وقتی بهش رسید بعد چند سال فوت کرد...بعد از اون قضیه با خودم می گم مگه چند بار زندگی می کنم که اونم اینجور بگزرونم...شاید من وقتی به آرزوهام رسیدم مردم...اون موقع حسرت می خورم که چرا زندگی نکردم.‌‌..یا اگه بهش نرسم می گم کاش زندگی می کردم...در حالی که دیگه کار از کار گذشته و من سنم گذشته‌‌‌....بخدا نمیدونم درس بخونم و تحصیل کرده بشم یا زندگی کنم....کمکم کنید دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرکه دست خداست همه میمیرند شاید شماعمر طولانی داشته باشید که انشالله همینطور باشه پس بااین حرفا خودتو گول نزن درستوبخون به جایی برسی که بقیه عمرتو عالی بگذرونی و فرد مفیدی بشی

نه توآنی که همانی ،،،نه من آنم که تودانی☺

متاسفانه انگیزه ام و از دست دادم...تو خانوادم انگیزه ای ندارم..هیچ انرژی مثبتی ندارم‌‌...من دختر پر انگیزه ای بودم اما یهو انگیزه ام خوابید...نمیدونم چمه..