2777
2789

اصلا حوصله خودمم ندارم این روزا مخصوصا حوصله کسانی که عیادت همسرم میان خسته شدم 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

همسرم چند سال پیش جراحی سختی داشت،  نذاشتم احدی بفهمه،  با اینکه وقتی از اتاق عمل اومد بردنش icu  یه لحظه گفتم کاشکی به باباش میگفتم،  بازم تلفن نکردم بگم،  بعد از سه سال گفتیم 

حوصله مهمانداری و توصیه دیگران رو نداشتم، همکاراش میدونستن که چند سری اومدن عیادت،  خیلی خوشحال شد اون موقع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم چند سال پیش جراحی سختی داشت، نذاشتم احدی بفهمه، با اینکه وقتی از اتاق عمل اومد بردنش icu یه ...

منم خودم نگفتم مامانش به همه گفته اصلا حوصله ندارم این بیاد اون بره بخدا مریض داری خودش سخته وای به نصیحتای دیگران که چپ و راست ور دل منن

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
منم خودم نگفتم مامانش به همه گفته اصلا حوصله ندارم این بیاد اون بره بخدا مریض داری خودش سخته وای به ...

به مامانش هم نمیگفتین کاری نداره که 

همسرم سه روز بستری بود خانواده ش تلفن میکردن من جواب میدادم میگفتم ایران نیست 

به مامانش هم نمیگفتین کاری نداره که همسرم سه روز بستری بود خانواده ش تلفن میکردن من جواب میدادم میگف ...

دیگه دیره خواهر فقط خواجه حافظ شیرازی نمی دونه 😅