2777
2789
عنوان

دستپخت مادرشوهرم وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 44 پست

ای خدا طفلکی دستپختش بده🥲

رفتی خونشون بگو بوی غدا بهم میرسه بالا میارم الکی عوق بزن چیزی نخور

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

چقدر اشناست😂😂 اعتقادی به پیاز انداختن تو مرغ نداشت تو قیمه لحظه اخر پیاز داغ میریختن انگار آش پخت ...

دقیقا همین سبکی غذا درست میکنه

نمی‌دونم با اون همه هل و دارچین و اینا ک میزنه چرا آنقدرم بوی ضحم میده همه چیز

ی بارم بوقلمون پخته بود رب رو توی آب حل نکرده بود اصلا ی چیز وحشتناکی تیکه تیکه رب چسبیده بود ب گوشت با بوی ضحم ترسناک

که شوهرم تهش گفت ولش کن نخور مسموم میشیم یهو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا شده خودتو قاتی کنی کمک کنی؟مثلا صحبت کنید در مورد نحوه آشپزی.ما اخه خیلی میکنیم این کارواز هم ...

اوایل سعی میکردم کمکش کنم تازه عروس که بودم

ولی دیدم بیشتر میرم توی دست و پاش چون اصلا کار نمیده دستت فقط خودش رو قبول داره تازه از من ایراد میگیره🥲😂

من تو نینی سایتم این مدلی دیدم که میگن غذا میپزیم پر ادویه

مثلا ماکارونی یعنی ماکارونی و رب و پیاز و گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه

ولی من دستورایی که میدیدم اینا بود: توش یکم زرشک بریز خوشمزه میشه....توش حتما ابلیمو و زیره فراوون بریز عالی میشه.....توش قطعات مرغ ریز کن بریز عالیه

من تعجب میکنم چرا همه چیزو قاطی میکنن 

اوایل سعی میکردم کمکش کنم تازه عروس که بودمولی دیدم بیشتر میرم توی دست و پاش چون اصلا کار نمیده دستت ...

عه

بنده خدا

هیچ کاری نمیتونی بکنی من تو چند مورد اختلاف آشپزی دارم با مادرشوهرم اصلا تغییری نمیده😅

دقیقا همین سبکی غذا درست میکنهنمی‌دونم با اون همه هل و دارچین و اینا ک میزنه چرا آنقدرم بوی ضحم میده ...

اخه هل بدبخت نمیتونه بوی زخم گوشت و مرغی که با پیاز تفت داده نشده رو از بین ببره فقط یه بو به اون بوی زخم اضافه میکنه🤢

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من تو نینی سایتم این مدلی دیدم که میگن غذا میپزیم پر ادویهمثلا ماکارونی یعنی ماکارونی و رب و پیاز و ...

آره منم دستورهای عجیب اینجا زیاد دیدم کشمش میریزن تو غذا وای من از کشمش متنفرم😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آره منم دستورهای عجیب اینجا زیاد دیدم کشمش میریزن تو غذا وای من از کشمش متنفرم😂

تا جای ممکن خصوصا برای مهمونی ها باید دستور غذایی مشابه غذاهای رستورانی باشه یه چیز عادی و معمولی مثل کتابهای اشپزی قدیمی 

قورمه سبزی به همون روش خودش..مرغ به روش خودش.....

تو مرغ قارچ میریزن تو قارچ سس سفید میریزن....همه چیزو قاطی میکنن

اینجور افراد دقت کردم اعتماد بنفس زیادی هم دارن و اشپزیشون رو خیلی هم قبول دارن

یادمه یکی اینجا تو سایت دستور کتلت گوشت میخواست

یکی نوشته بود یکمم زیره و زعفرون و زرشک  بریز توش خیلی خوشمزه میشه...

بابا کتلت یعنی همون کتلت نوستالژی قدیمی زیره و زعفرون  و زرشک خیلی طعمشون غالب هست تو کتلت خیلی بد میشن..من موندم اینا رو از کجا در میارن 

تا جای ممکن خصوصا برای مهمونی ها باید دستور غذایی مشابه غذاهای رستورانی باشه یه چیز عادی و معمولی مث ...

اره ادعای زیاد فکر میکنن هرچی طعم ها بیشتر باشه خوشمزه تره 

یا مثلا گفتم مرغ رو هرکسی نمیتونه خوب بپزه چون ممکنه وا بره یکی می‌گفت من تا حالا نشنیدم مرغ وا بره یا بد بشه گفتم چطور ممکنه کسی که آشپزی میکنه چنین چیزی نشنیده باشه خب مرغ زیاد از حد بپزه وا میره از استخون درمیاد شکلش کلا به هم میریزه 

یادمه یکی اینجا تو سایت دستور کتلت گوشت میخواستیکی نوشته بود یکمم زیره و زعفرون و زرشک بریز توش خیل ...

یا مثلا اینجا میگفتن یکم پیاز داغ بریز لای کوکوسبزیت یکم آبلیمو بزن به خورشت لوبیا سبز 😂😂

باز دمش گرم درست میکنه ،بعضیا میگن پاشو بیا خودت درست کن ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌