2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند بار اینجوری گفتم ولی بازم میپرسه

توام با تیکه  یا شوخی جوابشو بده .بگو خرجش باکیه ..بگو بچه رو مگه قراره توبیاری قراره من بیارم ..یا بگو فک کنم براش کادوی گرونی اماده کردیا😂اول ب شوخی ولی با جذبه برو ...بعدا اگه ولت نکرد تیکه بنداز 

توام با تیکه  یا شوخی جوابشو بده .بگو خرجش باکیه ..بگو بچه رو مگه قراره توبیاری قراره من بیارم ...

دقیقا باید اینجوری بگم

آخه خودمم 6ماهه تو اقدامم اینم اینجوری میگه اعصابمو بهم میریزه

دقیقا باید اینجوری بگم آخه خودمم 6ماهه تو اقدامم اینم اینجوری میگه اعصابمو بهم میریزه

من نمیفهمم کی سرشونو از زندگی ادم میکشن بیزون 🤕🤕🤕بابا شاید یکی الان موقعیت نداره شاید اصن خدا نکرده جنگ و دعوا دارن خودشون نمیخان بچه بیارن ..تو محله عموم ی خانمه با شوهرش دعوا داشت تفاهم نداشتن اصن ممکن بود طلاق بگیرنا واسه همین ۳ ۴ سالی بچه نیاوردن ..تا ببینن اصن میتونن زندگی کنن یا ن ..حالا ی خانم فضول رفته بود کیلید کرده بود کی میاری چرا نمیاری چرا شوهرت قبول نمیکنه بچه بیاری🙄خر نیست ب نظرت؟ی بار دوبار گفتی بسه ..

من نمیفهمم کی سرشونو از زندگی ادم میکشن بیزون 🤕🤕🤕بابا شاید یکی الان موقعیت نداره شاید اصن خدا نکر ...

اینجور آدما واقعا بیکارن 

حالا همسایه های مامانم و مادرشوهرم هی از اونا میپرسن