2777
2789

دختره به من سلام به زور میده درحالی که من همیشه بهش احترام گذاشتم

با شوهرم دعوا کردم بخاطرش خیلی صمیمه باهاش گفتم فاصلته رعایت کن 

الان ۸ روزه قهریم

دلم از شوهرم شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه تو با اون دختر چه ربطی به رابطه دایی و خواهر زاده داره 

اگه ناراحتی خودت باید فاصله بگیری و مدیریت کنی از اون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب اون شوهرم اگ دایشو دوس داره باید به من احترام بزاره

نه لزوما 

شاید خوشی نمیاد از شما یا مشکل دارید دوتاتون  حالا تقصیر هر کسی که هست شوهرت رو وسط ننداز ته تهش باز خودت اذیت میشی اگه بره سمت اون

خودت جوابش رو بده وچون شوهرت رو دخالت ندادی اون موقع هم حق ندارع بیاد وسط 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه لزوما شاید خوشی نمیاد از شما یا مشکل دارید دوتاتون حالا تقصیر هر کسی که هست شوهرت رو وسط ننداز ت ...

خب منم از اون خوشم نمیاد بره پی زندگیش

اون دختر خواهرشوشه من زنشم معلومه که من باید مهم باشم

خب منم از اون خوشم نمیاد بره پی زندگیشاون دختر خواهرشوشه من زنشم معلومه که من باید مهم باشم

خود دانی