2777
2789
عنوان

من از دست این مرد چیکار کنم اخه

338 بازدید | 27 پست

کلافم کرده دیگه

خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره ی پسر یک ساله داریم

خونمون کوچیکه اما هیچوقت ناشکر نیستم الحمدلله ک سقف بالاسرمون مال خودمونه

الان تو دیوار ی خونه دیدم میگم با وام و فروش خونه و فروش ی مقدار طلا ک مال عروسیمون بوده بیا خونه رو رو عوض کنیم اونو بخریم حدقل صدمتره کم کم کابینت میزنیم ترتمیزش میکنیم

خونه الانم بااینکه هفتاد متره ولی خیلی دلبازه اما از خانوادهامون دوره با ماشین تقریبا نیم ساعت طول میکشه تابریم و بیایم،ما این سر شهریم اونا اون سر شهر،برااینکه خونه عوض نکنه میگه تچ ناشکری میگم ناشکر نیستم،دوریم سخته با بچه کوچیک اونجا حدقل کمکی دارم میگه میبرمت سربزنی هر لحظه ک بخای میگم ببرمون خونشون سر بزنیم حال نداره خستس،

واقعا دیگه کم اوردم ،حال دارین بقیشو بگم؟

نه

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من خودتو درگیر قرض و وام نکن اول جوونی 

دوروز دیگه پیر که شدی حسرت بدل میمونی بی خونه که نیستی

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
چقدر ناشکری.حالا یک کم از خانواده ات دور باشی مگه چی میشه.هفتاد متر هم کم نیست.

نا شکر نیست عزیزم میگه وقتی میتونیم چرا مثلا یک کم خونه رو بزرگ نکنیم نا شکر نیست بلکه یه چیزایی لازم داره یا تغییر میخواد حالا هر چیزی

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

حق باشوهرته

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان میگم این خومهه ک گیر اوردم خوبه،خودشم خوشش اومد میگه خونمونو نمیبرن فروش نمیره،میگم فروشش با من من میفروشمش با قیمت مناسب قبول کرد اوکی داد منم خوشحال

بعد فک کزدم دیدم شوهر خاهرم املاکیه،گفتم ب اون میگم بزاره بنگاه زودتر بفروشتش

الان دبه کرده میگه نه 

طلاهامونو بابام اینا احتیاج دارن میخان دامداری بسازن

من دوسدارم کمک کنیم اما ماشالا اونا دارن خودشون

برادرشوهرم و پدرشوهرم ماشینشونو بفروشن سیصد چهارصد تومنه،(ماشین جدید خریدن اون دوتا ماشینشون ب کار نمیاد)مادرشوهرم سیصد چهارصد گرم طلا داره

هی میگه نه اونا رو طلاهای ما حساب کردن

درحالی ک نکردن مطمعنم فقط برااینکه حال نداره خونه عوض کنه اینجوری میگه

کلافم دیگه

نمیدونم چ بزخوردی داشته باشم

با بابامم صحبت کنم پشت شوهرمه چون خاهرزاده خودشه طرف شوهرمو میگیره

من چیکارکنم اخه😔

چقدر ناشکری.حالا یک کم از خانواده ات دور باشی مگه چی میشه.هفتاد متر هم کم نیست.

عزیزم تو از منو زندگیم خبرداری؟

من از صبح تو خونه تنهام تا شب

شب شوهرم میاد اگ حال داشته باشه میبره تو ماشین ی ربع میچرخونتمون بزمیگردیم خونه

اگه نداشته باشه باید چندروز تو خونه بمونیم

بچم نارسه تو این یک سال بخاطر کرونا یبارم هیشکی نشد بیاد کمکم

یک ساله پیر شدم از بس تنهایی بچه بزرگ کردمو هیشکی تبود یبار از بیخابیم کم بشه

خودشم هیچ کمکی نمیکنه