2777
2789
عنوان

من از دست این مرد چیکار کنم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 27 پست

بیکاری بخدا. بشین تو خونه ی خودت

تو این وضعیت خودتو بندازی تو قرض و وام و بدهی. 

بعدش عزیزم شما مادر شدی و باید خودت رو پای خودت وایسی. و به امید کمک کسی هم نباشی. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مگه همه نزدیک خانواده هان؟؟؟ اگه میخاستی نزدیکشون باشی ازدواج نمیکردی عزیزم

قرار نیست همه مث هم زندگی کنن

چون بقیه دورن منم دور باشم

من زندگی رو شروع کردم چون میخاستم مستقل باشم

قرار بود یکی دوسال تو این خونه باشیم الان شده پنج سال

مشکل من شوهرمه

چرا؟

چون ازالان میخای بری زیر بار وام و قسط

وقتی خونه دارین چ کاریه حالا یذره هم دورباشین

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بیکاری بخدا. بشین تو خونه ی خودت تو این وضعیت خودتو بندازی تو قرض و وام و بدهی.  بعدش عزیزم ش ...

حرفتو قبول دارم

اما مگه مادر من چقده دیگه زندس

میخام حدقل برا چند سال نزدیکش باشم

مشکل من اینه تا کی تو این شرایط

چقد دیگه اینجا باشم

مگه چقد دیگه زندم من

از کجا معلوم چهارروز دیگه نمیرم و حسرت ب دلم بمونه

چون ازالان میخای بری زیر بار وام و قسط وقتی خونه دارین چ کاریه حالا یذره هم دورباشین

من وام نیارم خودش وام میاره همرو میریزه تو بورس بورسم ک 💩💩💩

من میگم جدقل اینجوری خونمون بزرگتره

ان شالله مث من نشی  اما اگه شوهرت مث شوهر من شد یاد امروز بیفت گه باید مستقل باشی و تک و تنها ...

عزیز دلم این خصلتو توروخدا ول کنین تا کسی بخادبرای  اینکه زندگیو راحتر بگیرین ،مخالف نظرتون باشه،زود بگی وقتی اینجوری شدی ،یاد من بیفت،این حرف درواقع نفرینه وزندگی خود نفرین کننده رو اثر میزاره

کامنتای بقیه روهم دیدی 

من از اینجا باتو دشمنی ندارم،فقط خواستم قوی باشی وخودتو سر بحث ،درمونده نکنی

توهم سعی کن مخصوصا توی مجازی ،اینقد دل نشکنی ،که بمن بگی اگه بدخت شدم یاد امروزم بیفتم😘😘

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
حرفتو قبول دارم اما مگه مادر من چقده دیگه زندس میخام حدقل برا چند سال نزدیکش باشم مشکل من اینه تا ...

عزیز دلم. اولا انشالله مادرت عمر با عزت داشته باشه و با تندرستی زندگی کنه. گلم وابستگی رو بزار کنار چرا فکر میکنی با نزدیک بودن به مامانت فقط میتونی از بودنش لذت ببری. نیم ساعت هم راه زیادی نیست.هفته ایی دو روز برد پیشش بمون. ولی اینکه بخوایی بری اونجا نزدیکش باسی به امید اینکه کمکت کنن. درست نیست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عزیز دلم. اولا انشالله مادرت عمر با عزت داشته باشه و با تندرستی زندگی کنه. گلم وابستگی رو بزار کنار ...

من خیلی تنهام عزیزم

نمیتونم برم خونه مامانم هم بخاطر کرونا هم شرایط دیگه 

حدقل اونجا بهش نزدیکم وقتایی ک مریضه خالش بده براش غذایی چیزی میپزم میوه ای میخرم میدم بهوره

طفلک خیلی تنهاس