2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار باید کنم چطوری ب نی نی یار بگم😪حذفش کنهه

لینکش بزار توی تاپیک حذف تاپیک نی نی یار ۲.اگه خانوادگی باشه حذف میکنه درغیراینصورت نه

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
[QUOTE=168678468]لینکش بزار توی تاپیک حذف تاپیک نی نی یار ۲.اگه خانوادگی باشه حذف میکنه درغیراینصورت ...

ده نفر باید گزارش بزنن تا تاپیک حذف شه

عزیزم الان دیگه ممنوع شده و نی نی یار به خصوصو نی نی یار شب که سریع قطع کاربری میکنه ببینه لغو میشی

ده نفر باید گزارش بزنن تا تاپیک حذف شه عزیزم الان دیگه ممنوع شده و نی نی یار به خصوصو نی نی یار شب ...

😭😭😭چ غلطی کردم تایپک زدم بلد هم نیستم لینک بزارم اصلا نمبدونم حذفش میکنه یانه چطور تگش کنم نی نی یارو 😔😔😔

😭😭😭چ غلطی کردم تایپک زدم بلد هم نیستم لینک بزارم اصلا نمبدونم حذفش میکنه یانه چطور تگش کنم نی نی ...

لینک اینطکری میزاری که میری روی تاپیک موردنظرت دستتو نگه میداری بعدش گزینه کپی نشانی پیوند میاد روش میزنی

بعد میری تاپیک نی نی یار ۲ .جایی که میخوای بنویسی دستتو نگه میداری گزینه الصاق میاد اونوقت روش میزنی

اسونه همین جا امتحان کن میتونی

من نمیتونم تگ کنم نی نی یار .یه تاپیک بزن بگو برات تگ کنن نی نی یار ۲ .ولی درهرصورت باید لینک بزاری ...

ممنونم بابت کمکت هزیزم ولی هرکاری میکنم متنو کپی ک میکنم ب صورت لینک نمیشه کلا متنش میاد 😔