2777
2789
عنوان

هر کی سوال در مورد ivf داره بیاد

735 بازدید | 31 پست

سلام 

دوستای گلم وقتی خودم درگیر کارای ivf بودم همیشه دلم میخواست کسی باشه تجربه این راه سخت داشته باشه و راهنماییم کنه ولی کسی نبود..

نذر کردم اگر انشالله انتقالم مثبت شد به کسایی که اول این راه هستند کمک کنم و تو این شرایط پر از استرسشون راهنماییشون کنم در حد توانم..

من روزی یه بار آنلاین میشم هر سوالی دارین بپرسین تو اولین فرصت جواب میدن 

خداروشکر ک مثبت شد

کارم ب اونجا نکشیده دعا کن نکسه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ک مثبت شد کارم ب اونجا نکشیده دعا کن نکسه

نکشه😁

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
بعد از انتقال چ مواردی  را باید رعایت کنی...

راستش من خیلی تحقیق کردم استراحت زیاد اصلا خوب نیس

بعد انتقال زندگی طبیعیت داشته باش فقط حمام کمتر برو خم و راست نشو ولی استراحت مطلقم نباش .. نداشتن استرس از همه چی مهم تر

یه توضیحی کلی از اول چرخه که شروع میشه ، پانکچر ، انتقال و ... بده

عزیزم اگر توضیح کاملش بخوای سرچ کنی هست

ولی من چیزایی که خودم تجربه کردم و واسم مفید بوده رو میگم

قبل از پانکچر حسابی از نظر تغذیه به خودت و همسرت برس چون هر چی شرایط جفتتون بهتر باشه تعداد جنین با کیفیت بیشتری خواهید داشت..

بعد از پانکچر پروتئین زیاد مصرف کن مخصوصا اگر هایپر شده بودی .. کلا پروتئین خیلی کمک میکنه

قبل از انتقال از دکترت بخواه هیستروسکوپی و خراش برات انجام بده چون خیلی کمک میکنه

روز انتقال جنین فکر نکن یه روز خیلی مهم و .. بی خیال باش تو کلت به خدا باشه بعد انتقالم که اومدی خونه یه زندگی طبیعی داشته باش فقط کمتر خم و راست شو نیازی نیست یه سره دراز بکشی میتونی سر کار بری کارای خونت انجام بدی فقط با احتیاط.. تنها چیزی که خیلی مهم اینه که استرس نداشته باشی میتونی خودت درگیر خوندن یه رمان طولانی کنی.. تو اون ۱۴ روز به نگرفتن و نشدن اصلا فکر نکن.. هر وقت استرس گرفتی سعی کن با نی نی هات صحبت کنی .. سعی کن توی اون ۱۴ روز مامان خوبی باشی براشون و این بدون حداقل واسه ۱۴ روز قرار مامان چند تا نی نی ناز باشی..