بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋
خواهش دوتا رمان دیگه خوندم که خیلی خوب بودن الان اسمشون یادم نیست
بعد رمان قاصدک سوخته رو هم دوست دارم
حالا شاید این رمان مورد پسندت نباشه ولی من خوشم آمد
تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋
من هرچی باشه ته ش به هم برسن میخونم😁 اوه هم نرسن نویسنده رو..... 😐
🤣🤣🤣نه این تهش بهم میرسن
چه خوبببب😋 خب من دیه برم گمشم بخونم😁 خیلی کنجکاوم بدونم ماجراش چیه😁
برو به سلامتتتتتتتتتت🤣