2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتی ها انقدر از دهه هشتادی ها متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 311 پست

من با تنها دهه 80 که بحثم میشه پسرمه 😐

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
من با تنها دهه 80 که بحثم میشه پسرمه 😐

یعنی اینجا اصلا مسخرشون نمیکنی؟

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته قبول دارم خرف حساب جواب نداره من هم حرفم همون جمع بستنه بود این بین خیلیاشونم واقعا علاقمند ...

خیلی ازین بچه ها اصلا طعمه هستن برای مردای سن بالای هفت خط برای همین خانواده ها خیلی باید مواظب باشن در هر صورت انشاالله برای همه خوبی و خیر باشه و هر نسلی به خاسته هاش به وقتش به بهترین نحو برسه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خیلی ازین بچه ها اصلا طعمه هستن برای مردای سن بالای هفت خط برای همین خانواده ها خیلی باید مواظب باشن ...

درستع

انشالله

خیلی خوش حال شدم از همصحبتی باهاتون

تبادل نظر محترمانه😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
یعنی اینجا اصلا مسخرشون نمیکنی؟

چرا باید کسایی رو که نمیشناسم مسخره کنم گلم؟؟؟ 

فقط هرکسی بی احترامی کنه بدون اینکه به سنش نگاه کنم جوابش میدم 

هرکسی اقتضای سنش، موقعیتش،تربیتش.... رفتار میکنه و به دهه ربطی نداره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
درستع انشالله خیلی خوش حال شدم از همصحبتی باهاتون تبادل نظر محترمانه😍

فدات عزیزم

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
عزیزم الان طرز بیان شما هم درست نیست ، اگر کسی اینجا تاپیکی میزنه یا درد دلی میکنه ؛ زیبنده و پسندید ...

بله میدونم ، اخه خوب حرص ادمو در میارن که من بر میگردم اینجوری صحبت میکنم وگرنه اصلا لحن من و صحبت کردن من اینجوری نیستش . 

دقیقا ، حرف منم همینه . خداروشکر یکی قضیرو فهمید . منم همینو میگم خوب و بد بله تو هر نسلی هست ولی جمع میبندن . 

.👦🏻❤👦🏼 .🌕🌑.
فدات عزیزم

نشی ک ❤

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

والا عرضم ب حظورتون من كل تاپيكو خوندم نظرات خيلي خيلي متفاوت بود 

ولي نظر من أينه ك... دهه هاي قديم ب دليل اينكه خيلي مظلوم بودن و كنار ميومدن 

أما دهه هشتاد رك و بي پردع حرفشو ميزنه و ادمو قررت ميده ١٤ ١٥ ساله هم ك سن بلوغن درك كنين 

من الان ١٩ سالمه و كسي مشكلي نداشته،

من تجربه ی شخصی خودم رو میگم نه که بخام توهین کنم به کسی،ولی من به چشم دیدم که بیشتر بچه های این دهه پررو و گستاخ هستن،نمونش خواهرزاده ی خودم که الان ۱۲سالشه،فک کن به خواهرم که میشه خالش گفت ترشیده ی بدبخت،حالا خواهرم ازش ۲۵ سال بزرگتره😱😱البته من از خواهرزادم ایراد نمیگیرم از مادرش ایراد میگیرم که همچین بچه ی گستاخی تربیت کرده.متاسفانه همه نه ولی اکثر مادرای این دهه.متولد دهه های ۶۰ هستن که متاسفانه چون خودشون تو محدودیت بزرگ شدن بچه هاشون رو دیگه خیلی آزاد و البته بی ادب تربیت کردن.البته بازم میگم تو هر دهه ای خوب هست حتما من تجربه ی شخصی خودم رو گفتم.

چرا چه آسیبی رسونده؟کنجکاو شدم بدونم

ازدواج تو سن پایین و مشکلات بعدیش

مادر شدن زمانی که اصلا هنوز وقتش نبوده خصوصا زیر ۱۸سال که بافث میشه بعدها هم برای مادر آسیب زا باشه هم فرزندش

اختلاف سن زیاد با همسر و اختلافات خانوادگی و بعضا جدایی

مجرد موندن سنین بالاتر دخترخانوما

روابط باز با جنس مخالف تو مجردهاشون که اونم هزارتا آسیب به همراه داره

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
بزرگترا هم یه کرمی ریختن وگرنه ما کرم ندارین الکی بی ادبی کنیم🙂🤟🏿

ن باور کن من برام پیشد اومده 

مثلا یبار یکی گفت درس خوندن سخته😐منم گفتم خب الان ک اموزشا مجازی شده حداقل ی کم از بارتون کم شده بعد گفت خفشو😑😑

الان کرم حرف من کجا بود اخه🤣

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱