2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتی ها انقدر از دهه هشتادی ها متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 311 پست
والا  دهه هفتادی ها و شصتی ها اول درس می خونن جایگاه اجتماعی پیدا میکنن بعد ازدواج. ولی هشتادی ...

خب ازدواج می کنن چه سوزی به شما میفته حتما دهه شصتیا و هفتادی دیگه ترشیدن کسی براشون نمیاد وگرنه اینا همه الکین که می خوان درس بخونن

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊

کسی بدش نمیاد ازه دهه هشتادیا اما همه از افراد بی ادب متنفرن

دو سه نفرن اینجا دهه هشتادین یعنی دخترای ب این بی ادبی تو عمرم ندیدم تو تاپیکا ب همه توهین میکنن و دل میشکنن و میگن رکیم

یعنی از خدا میخوام همچین مدل دخترایی نصیب هیچ کسی نشه 

خدا رحم کنه فقط

اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمع_نبندیم#  

من کی جمع بستم من دهه های سایت رو از کجا میشناسم؟ 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
کسی بدش نمیاد ازه دهه هشتادیا اما همه از افراد بی ادب متنفرن  دو سه نفرن اینجا دهه هشتادین یعن ...

خب همه که اینطور نیستن دوست عزیز

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 
همشون ازدواج کردن؟چقد مطمئن گفتین اینو در ضمن هرکسی حق داره درباره زندگیش تصمیم بگیره

منظورم دهه هشتادیای سایته و اونایی که دور و برم دیدم. ماشلا بلوغا از دم زودرسه. ما دهه هفتادیا تا دبیرستان نرفته بودیم نمیدونستیم فرق دختر و پسر چیه  

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

؟؟؟؟

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 

از دهه ۶۰ خوشم نمیاددد افکار قدیمی دارن فک میکنن هر کی دوس پسر داره جندس اصکلن کلا،،، و از دهه هفتاد  متنفرممم متنفررر اخخخ

دهه هشتادیا خیلی خوبنن پایه ان اصن عالین خودمم دهه هشتادیم هه

ده نودیا هم خوبن عالین