2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتی ها انقدر از دهه هشتادی ها متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 311 پست

به شخصه با کسی مشکل ندارم مگر اینکه در آموزه های دینی م بیان شده باشه که باید ازش دوری کرد و بیزاری جست.به نظرم سواد(سواد به تحصیلات نیست) ، فرهنگ ، شخصیت ، ادب ، احترام گذاشتن و تمامی آنچه حُسن هست متعلق به هر کسی تو هر سال و دهه ای میتونه باشه ، حالا اگر کسی ادبیات گفتمانش سطح پایینه یا نوع رفتارش زننده ست ، اهل تمسخر و توهینه ، یا احترامی برای بزرگتر قائل نیست ؛ برمیگرده به اینکه خیلی چیزها رو «نداره».

به شخصه هر کسی بی ادب باشه یا نحوه ی رفتار بلد نباشه باهاش معاشرت نمیکنم حتی در حد سلام.حالا برای هر دهه ای باشه.

*اینقدر دهه ای ، سالی ، و از این نوع نگاه ها نداشته باشیم 🍁

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

همه دهه ها مناسب با طرز فکرشون زندگی میکنن منم با هیچ دهه ای مشکل ندارم خودم هفتادم.ولی چندتا تجربه شخصی دارم از چند نفر دهه هشتادی یکیش تو سن 14 سالگی مزاحم یه اقایی میشد که دونام بچه داشت شب و روز زنگ میزد گریه میکرد بیا منو بگیر.یکی ام 16سالش بود دنبال این بود یه اقای پولدار که جای پدربزرگش بود بیاد باهاش رابطه داشته باشه که مجبور شه باهاش ازدواج کنه.دختر 13ساله ای میشناسم همین الان تو استوریاش با نیم تنه کلیپ رقص میزاره و متاسفااااانه متاسفانه بیزینس میکنه ک من گریم گرفت اما دهه هشتادی موفق ام دیدم یکم ب نظرم دچار تزلزل شخصیت شدن ب خاطر تغییر خیلی سریع نسل و شکاف نسلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگی متوجه ام ولی کاری نمیشه کرد همون مرد سن بالا و هم اون دختر بفکر اینده شه حالا مواردی مو ...

هر کسی که ازدواج میکنه تو ذهنش جز خوشبختی  نیست ولی امار طلاق نشون نمیده اختلاف سنی حتی با وجود پول نتونسته خوشبختی بیاره 

تو این ازدواجا تکلیف مردا که مشخصه زنههو جوونو زادو ولد ولی یه دختر جوون که میتونه یه اینده ای با کلی موفقیت که یکیش ازدواج باشه .چرا باید بخاطر موقعیت کسی و برای اینکه بدون زحمت به ارزوهاش برسه بیاد ریسک ازدواج با 15 سال بزرگتر از خودشو بپذیره از طرفی خانواده ها چون نمیتونن پاسخگو نیازه بچه هاشون باشن سریع میخان ردشون کنن برن چون نمیتونن حریف بچه هاشون بشن 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
نه من دهه هفتاد رفتم دانشگاه 😁😁😘😘

🤣😂😁😁 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

چون نسل جدیدین ی سری چیزا ک برا اونا عجیب بوده برا شما عادیه ی سری چیزای پیش پا افتاده

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

شعور ب سن نیس ب شخصیته...

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 
سس ماس

کاش اونایی که توهین کردن بخونن 

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 

ربطی به دهه نداره اما نسل جدید اکثرا گستاخ و بی ادبن. البته نه همه ولی اکثرا

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین من فکر میکنم دهه شصتیا خیلی ماخوذ به حیا هستن ، ولی دهه هشتادیا زبان گویاتری دارن و راحت حرفشونو میزنن رک و بی پرده

من اینجا با کسی مشکلی ندارم

ولی تو اطرافیانم دیدم دهه هشتادیایی که خیلی ادعا دارن تو زندگی و فکر میکنن همه فن حریفن.

ای ام یه دهه هشتادی مظلوم

چرا مظلوم؟؟  

هر کسی که ازدواج میکنه تو ذهنش جز خوشبختی  نیست ولی امار طلاق نشون نمیده اختلاف سنی حتی با وجود ...

درسته قبول دارم

خرف حساب جواب نداره

من هم حرفم همون جمع بستنه بود

این بین خیلیاشونم واقعا علاقمندن

ولی خب اختلاف سنی گاها پذیرفته شده نیست

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
همرو با هم جمع میبندن . خیلی بد صحبت میکنن با ادم حد و حدودشو رعایت نمیکنن هر حرفی از دهنشون در میاد ...

عزیزم الان طرز بیان شما هم درست نیست ، اگر کسی اینجا تاپیکی میزنه یا درد دلی میکنه ؛ زیبنده و پسندیده نیست که بعد ها در موردش حرفی زده شه ، به رو آورده شه یا جایی بازگو شه.ما که از شرایط زندگی دیگران مطلع نیستیم پس در موردشون صحبت کردن کمی دور از مهربانیه.🍁

حتی دو دوره ی تاریخی مشابه ، مشابه و قابل مقایسه نیستن.پس نمیشه ۱۵ سالگی دهه ی پنجاه یا شصت رو با ۱۵ ساله ی اکنون مقایسه کرد.خیلی حُسن ها شامل حال ۱۵ ساله های اون موقع هست که شامل ۱۵ ساله های الان نیست و بالعکس.

من ۱۵ ساله دیدم بسیار متدین ، مؤدب ، اهل مطالعه ، ممتاز ، هنرمند ، و بسیاااار خوش بیان ، اهل احترام به بزرگتر . و دیدم ۱۵ ساله ای که حتی بلد نیست چجوری با سنین مختلف باید صحبت کنه ، همش تو گوشی ، درس هم شب امتحان ، اهل آرایش و بسیار بیرون رفتن ، بی ادب و اطلاعات عمومی در حد فلان هنرمند اینجوری شد اون یکی اونجوری شد.

در تمامی نسل ها ، هستن خوب ها و هستن ناخوب ها.قدیم و جدید هم نداره

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟