2777
2789
عنوان

تنهایی یا ازدواج

494 بازدید | 29 پست

شوهرم فوت کرده ۲۱ سالمه با یه بچه که دوهفته دیگه به دنیا میاد برادرشوهرم ۲۴ سالشه مجرده اول گفت تو مال خانواده مایی و ازدواج میکنه باهام بعد گفت من متعهد نیستم 

بنظرتون تنها زندگی کنم یا برادرشوهرم یا با کس دیگه ای 

خونه هم دارم تو یه خونه سه طبقه با خواهرم و مادرم

شوهرمم حقوق دارم با بچم 

چیکار کنم اگه جای من بودین؟

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

بردارشوهرو خط بزن ینی چی متعهد نیسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😳

حالا چرا منتظری بابرادر شوهرت ازدواج کنی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با برادرشوهرت ازد نکن 

ان شاءالله ی شوهر خیییلی خوب تر گیرت بیاد و ازد کن حتمااا

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

صبر کن تا خواستگار مناسبی بیاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همون اول ک گفت مال خانواده مایی باید میزدی توو دهنش ک حالا نگه متعهد نیستم و کوچیکت کنه. 

بشین با بچت زندگی کن تا ببینی سرنوشت چی میخواد. برادرشوهر اخه؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خونه داری،پول داری،بچتم داره میاد این وسط برادرشوهرو میخوای چیکار؟بشین زندگیتو بکن،یه زن قوی باش یه بچه قوی هم تربیت کن،بیخود تو مال خانواده مایی،،گول نخور ی هااااا،نیفتی تو چاه،اون برات شوهر نمیشه فقط دردتو بیشتر میکنه

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها