2777
2789
عنوان

تنهایی یا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بچه ای 

زندگیتو بکن من ۲۱ سالمه هنوز ۵  ۶ سال بعد میخوام ازدواج کنم

چخبرته از الان ب برادرشوهر فک میکنی

تنهایی بهتره اگ دیدی نیاز داری با یه ادم دیگه و خوب

برادرشوهروول کن

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
شوهرت تازه مرده به فکر ازدواجی؟؟ شوهرتو دوست نداشتی؟؟

ای بهم پیام وزنگ میزنن یه وقت ازدواج نکنم ببین چه بیشعورن 

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

قووووی باااااش،به اونها ربطی نداره،الانم زوده برای ازدواجت،بذار چند سال بگذره،بزرگتر شو،پخته تر شو،جوابشونو نده،اگر قصدشون آزاره البته

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
یه کم امون بده به خودت 

شما میگی جواب پیامای برادرشوهرم بدم؟اخه روانشناسه گفت خونشونم  نرو رفتی هم ۲ ۳ ساعت آدمای خیلی خوبین ولی اینطوری گفت

شما میگی جواب پیامای برادرشوهرم بدم؟اخه روانشناسه گفت خونشونم  نرو رفتی هم ۲ ۳ ساعت آدمای خیلی ...

با برادر شوهرت برخورد کن،غلط میکنه یکی به نعل یکی به میخ میزنه،بلاکش کن،لبگو مزاحمم نشو،،اون برااااات شووووووهر نمییییییشه

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
همسرتون چند وقته فوت شدن ؟

۲ ماه ونیم اینا میترسن ازدواج کنم ولی برادرشوهرمم میگه متعهد نیستم 

به نظرم با برادر شوهرت ازدواج نکن عزیزم به مشکل بر میخوری زندگیتو نابود نکن فردا اون بچه که تو شکمته باهات بد میشه که چرا پدرم مرده رفتی با داداشش ازدواج کردی  به نظرم خودت تنها زندگی کن واسه بچت مادری کن ولی بازم تو شرایطط نیستیم  ماها خودت باید تصمیم درست بگیری .

خدایا شکرت همیشه بهم ثابت کردی ک هستی و منو میبینی❤
۲ ماه ونیم اینا میترسن ازدواج کنم ولی برادرشوهرمم میگه متعهد نیستم

ببین من نمیدونم تو شوهرتو دوست داشتی یا نه یا نمیدونم شرایط زندگیت چطوره ولی اگه واقعا عاشق شوهرت بودی این کارو نکن  واسه بچتون مادری کن  شوهرت دو ماهه مرده بری با برادر شوهرت زندگی کنی؟؟ اون موقع همین برادر شوهرت سرزنشت میکنه 

خدایا شکرت همیشه بهم ثابت کردی ک هستی و منو میبینی❤

اولا خداوند همسرتون را بیامرزد 

ثانیا از تنهاییت استفاده کن بهترین فرصت را داری که بدون درد سر زندگی کنی و لذت ببری 

چنین فرصتی  را به هر کسی نمی دهند قدر فرصت هاتو بدون و حالش را ببر 

نذار کسی این فرصت ها را از تو بگیره 

خوش به حالت

اگر هم میخوای ازدواج کنی با برادر شوهر اصلا ازدواج نکن 

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045