2777
2789

میگه الان سه روزه فهمیده و به کسی چیزی نگفته و ب روی شوهرشم نیاورده . حدود دویست گرم طلا داره ک شوهرش خریده براش . میخواد ببره بدون اینکه چیزی بگه طلا هارو بفروشه و یه خونه نقلی ب اسم خودش بخره بعد هم قهر بره خونه مامانش تا طلاقشو بگیره . میگه میترسه طلاهاشو بگیره ازش . من گفتم اگه فاکتور ب نام اون باشه میتونه پس بگیره . نمیتونه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه بفروشه خانم 

حتی اقا شکایت کنه و ...نمیتونن پس بگیرن 

با خودش فاکتورها هم ببره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اره بگو بفروشه ، ولی خونه مامانش نره چون به نفعش نیس 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

فاکتورا دست خودش باشه که شوهرش نمیتونه اثبات کنه اگه هم هدیه باشه فکر کنم ماهیتش تغییر کنه نمیتونه پس بگیره حالا باز با یه وکیل صحبت کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اگه طلاها تعویض یا فروخته بشه و فاکتور به اسم خودش طلا بخره شوهرش نمیتونه ازش پس بگیره

https://eitaa.com/joinchat/3740467520C90eb06a89d لینک گروه ختم قرآن المهدی در ایتا🌹دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی دارند روی لینک بزنن🌹

اره بگو بفروشه ، ولی خونه مامانش نره چون به نفعش نیس

اول خونه رو پیدا کن اونوقت طلا رو بفروشه

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اگه بفروشه شوهرش دیگه نمیتونه کاری کنه

اون طلا ها رو هبه داده به خانومش 

تا وقتی توی هبه تغییر پیش نیاد می‌تونه پس بگیره اما اگه بفروشم یا عوض کنه دیگه نمیتونه ازش پس بگیره