2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم قهرم بنظرتون پشیمونه

235 بازدید | 36 پست

بچه ها شوهرم از همسر سابقش یه پسر داره ک من بزرگش میکنم مادرشوهرم سر همین قضیه همیشه بهم گیر میده ک تو بچه رو میزنی و بهش غذا نمیدی و همش بهم تهمت میزنه درصورتی ک من بچه رو دوس دارم دو سه بار تا حالا دعوا کردیم سر پسرم، اخرین بار خیلی دعوای بدی کردیم ک فش خیلی زشتایی بهم داد فش ناموسی تو دعوا پسر دومم رو نفرین میکرد و فش میداد، ب خانوادم و پدر مادرم فش میداد، منم جواب دادم و الان مدتیه قهریم بعد اونا رفتن مکه ما نرفتیم خونش بهش زنگ هم نزدم کلا خودش زنگ زد ب شوهرم حلالیت خاست ولی ب من نه، یه هفته بعد اینک از مکه اومدن شوهرم رفت خونشون بعد برای منو شوهرم و پسرم اینا لباس خریده و پدرشوهرم گفته ب زنت بگو ما روحلال کنه و فلان،الان بنظرتون اشتی کنم باهاشون برم خونشون یا نه؟ حس میکنم مادرشوهرم پشیمون شده از کاراش شما بودین با این کارا میرفتین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قبلا پیش اومد رفتم بد شد اونی که بهت بی دلیل توهین میکنه بازم توهین میکنه بذار خودش بیاد ازت دلجویی کنه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اره پشیمونه با مشورت شوهرت برو که اگر باز حرفی زدن شوهرت پشتت دراد

مردهای ایرانی رو نمیشناسی چقد مامانی ان 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
نه قبلا پیش اومد رفتم بد شد اونی که بهت بی دلیل توهین میکنه بازم توهین میکنه بذار خودش بیاد ازت دلجو ...

عع میگم یه روسری و پیرهن براش بگیرم برم و باز رابطه خیلی محدود

🤣🤣حلالیت بی حلالیت

بخدااااا نمیدونم چرا اینطورین باز مادرشوهر تو خوبه حلالیت میگیره مادرشوهر من میزنه زیر حرف ها کاراش😂😂😂

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

عع میگم یه روسری و پیرهن براش بگیرم برم و باز رابطه خیلی محدود

من تجربه ام رو گفتم باز خوددانی اگرم رفتی چیزی نبر دست خالی برو

خیلی فشای زشتی داد ک مثلا رفتی زیرفلانی خابیدی، انقد کینه دارم ازش ک نگو

پس اگه بری احمقی