2777
2789
عنوان

بیمارستان پارسیان کیا زایمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 9330 بازدید | 41 پست
اللن ز زدم گفت ۸ تومن تو اتاق خصوصی فیلمبرداری ۷۰۰ الی ۸۰۰ تومن جداگانه کلا ۹ تومن انگار در میاد خوب ...

خوب گفته فقط فیلمبرداریش یکم زیاد به نظرم اومد باید ببینی چند دقیقه هست 

خوب دکتر که از اول زیر نظر یکی باید باشی بعدم ببینی کجا زایمان میکنه  البته میشه هم بیمارستان ...

من ابن سينا اي وي اف كردم با دكتر عارفي اما باردارهارو نميبينه ارجاع دادن به يه دكتر ديگه سونيا اسكندريون اما راضي نيستم يكم بي دقته

مثلا نسخه مينويسه هي اشتباه ميكنه اصلاح ميكنه آخرم دوسه بار از داروخونه برميگردونن

ميخوام دكترم ماهر و با تجربه باشه

ديگران راقضاوت نكنيم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابن سينا اي وي اف كردم با دكتر عارفي اما باردارهارو نميبينه ارجاع دادن به يه دكتر ديگه سونيا اسكن ...

من تا هفته ۳۰ که الانم تحت نظر دکتر تو محلمون هستم متخصصه ولی نمیخوام پیشش زایمان کنم تحقیق کردم اینم دکتر خوبیه و دکتر فریبا رضایی گاندی 

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
خوب گفته فقط فیلمبرداریش یکم زیاد به نظرم اومد باید ببینی چند دقیقه هست 

اره خدایی فیلمبرداری هم ز زدم ب همون گروه فیلمبرداری گفت ۵۶۰ تومن فیلم ۱۰ دقیقه با عکس و اینجور چیزا  بنظرم میارزه کار فیلمش خوب بود گفتم خیلی از خانوم دکتر فیلم گرفتی گفت اونا تبلیغات خود دکتره واسه خانواده ها یجور دیگس

من ابن سينا اي وي اف كردم با دكتر عارفي اما باردارهارو نميبينه ارجاع دادن به يه دكتر ديگه سونيا اسكن ...

خب دکترتو عوض کن وقتی خوشت نمیاد کسی مدنظرت هست واسه زایمان؟ چند ماهته؟ منم بعدی و میخوام ای وی اف کنم

اره خدایی فیلمبرداری هم ز زدم ب همون گروه فیلمبرداری گفت ۵۶۰ تومن فیلم ۱۰ دقیقه با عکس و اینجور چیزا ...

البته که فیلم خیلی خوبه من چون خودمم فیلم دارم سال ٩٦ فیلم من ٢٠٠ دراومد همون ١٠ دقیقه با ٥ تا عکس چاپ و فایل بقیه عکسا گفتم زیاد چون بقیه قیمتها نسبت به زایمان فرقی نداشت من ٧ دادم با اتاق خصوصی ولی فیلمتون نسبت به من خیلی بالاتر بود البته ارزش داره حتما انجام بده

اللن ز زدم گفت ۸ تومن تو اتاق خصوصی فیلمبرداری ۷۰۰ الی ۸۰۰ تومن جداگانه کلا ۹ تومن انگار در میاد خوب ...

اره منم پرسیدم گفت سز ۸ تومن

من قیمت دستم نیست جاهای دیگه بیمارستان خصوصی همین قیمته؟

🌷
خب دکترتو عوض کن وقتی خوشت نمیاد کسی مدنظرت هست واسه زایمان؟ چند ماهته؟ منم بعدی و میخوام ای وی اف ک ...

ميخوام عوض كنم اما دكتر خوب نميشناسم نميدونم كدوم بيمارستان و كدوم دكتر برم

نه هفته هستم

ديگران راقضاوت نكنيم.
البته که فیلم خیلی خوبه من چون خودمم فیلم دارم سال ٩٦ فیلم من ٢٠٠ دراومد همون ١٠ دقیقه با ٥ تا عکس چ ...

اتاق خصوصي رو خودشون تزيينم ميكنن يا بايد خودتون بكنين؟ لباس و اينا با خودتون بردين؟آرايش و اينا داشتين؟ بعد زايمان قيافه آدم داغون نيس؟ عكسا خوب ميشن؟

ديگران راقضاوت نكنيم.
ميخوام عوض كنم اما دكتر خوب نميشناسم نميدونم كدوم بيمارستان و كدوم دكتر برم نه هفته هستم

اولاشی عیبی نداره عزیزم ایشاا... بسلامتی طی کنی این مرحله زندگیتو ببین دوروبر منزلتون ی متخصص زنان سرچ کن تو گوگل میاره اونجا برو ولی من خودم فعلا میخوام واسه زایمان بیمارستان پارسیان  پی حاجیان برم اما خودمم ننیذچدونم کارش چطوره دیگه انتخاب کردم ایشاا... دستش خوب باشه

ميخوام عوض كنم اما دكتر خوب نميشناسم نميدونم كدوم بيمارستان و كدوم دكتر برم نه هفته هستم

منم تا الان پیش دکتر محلمون بودم ز زدمحاجیان گفت هفته ۳۵ به بعد بیا پیشم که وقت سزارین بدم بهت 

اتاق خصوصي رو خودشون تزيينم ميكنن يا بايد خودتون بكنين؟ لباس و اينا با خودتون بردين؟آرايش و اينا داش ...

تزیین جداس هر بیمارستانیم نداره ارایشم خودت میکنی دیگه لباسم که نمیزارن ببری خودشون میدن عزیزم رویایی هستیا اون کلیپ و دیدی تو بیمارستان گاندی بالای ۱۵ میلیون قیمتشه که لباس و تزیین و اینارو داره