2777
2789
عنوان

بیمارستان پارسیان کیا زایمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 9329 بازدید | 41 پست
اتاق خصوصي رو خودشون تزيينم ميكنن يا بايد خودتون بكنين؟ لباس و اينا با خودتون بردين؟آرايش و اينا داش ...

یه سوال ای وی اف کردی بار اول جواب داد؟ چطور سخت نیست؟ هزینش چقدر شد ؟ ممنون 

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
یه سوال ای وی اف کردی بار اول جواب داد؟ چطور سخت نیست؟ هزینش چقدر شد ؟ ممنون 

من بار اول فعلا جواب گرفتم ان شاله تا اخرش خوب پيش بره

خيلي سخته اگه ادم مجبور نباشه ارزش نداره مثلا واسه جنسيت و اينا

با دارو و اينا نزديك 15 تومن

ديگران راقضاوت نكنيم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول فعلا جواب گرفتم ان شاله تا اخرش خوب پيش بره خيلي سخته اگه ادم مجبور نباشه ارزش نداره مثل ...

من واسه جنسیت میخوام دومی برم کدوم مرکز بود خصوصیه یا دولتی ؟ دکتر نصر شنیدم ای وی افش عالیه

من بار اول فعلا جواب گرفتم ان شاله تا اخرش خوب پيش بره خيلي سخته اگه ادم مجبور نباشه ارزش نداره مثل ...

ایشاا... بسلامتی فارغ میشی میبینی ارزششو داشته ❤️

ایشاا... بسلامتی فارغ میشی میبینی ارزششو داشته ❤️

ابن سينا رفتم خصوصي بود 

واسه من ارزش داشت چون طبيعي باردار نشدم اما دارو ها و امپولهاي هورموني زياد داره بدن داغون ميشه

من دكتر عارفي انجام داد اونم خيلي تعريفشو ميكنن كه دوتا انتقال داد دوتاشم گرفته خداروشكر

ديگران راقضاوت نكنيم.
ابن سينا رفتم خصوصي بود  واسه من ارزش داشت چون طبيعي باردار نشدم اما دارو ها و امپولهاي هورمون ...

اره شنیدم عارفی بسلامتی الان دوتا دوقلو جنسیتش چیه؟

اتاق خصوصي رو خودشون تزيينم ميكنن يا بايد خودتون بكنين؟ لباس و اينا با خودتون بردين؟آرايش و اينا داش ...

نه تزیین اتاق هزینه جداگونه داشت من نکردم لباس بیمارستان تنم بود ارایش داشتم من تنها زنی پا به ماهی بودم که انگار عروس بودم موهام هم براشینگ شده بود

چرا ميتوني ولي من چون بچه اولمه واسم مهم نبود جنسيت هرچي از طرف خدا آيد خوش آيد

آخی بسلامتی واسه منم دعا کن بعدا میخوام این راهتو برم راستی ی سوال الان که اینهمه هزینه کردی با وجود اینکه جنین فریز شده داشته باشی اگه یبار نگرفت بار دوم هم باید همین هزینه رو بکنی یا کمتر میشه؟