2777
2789
عنوان

بی مسوولیتی خانواده شوهر توی خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 83 پست

عزیزم چ توقعاتی 😐

شوهر من کلا تک فرزنده 

پسرمون الان 6 ماهشه 

خیلی زحمت کشیدن فقط 1 تومن پول کادو دادن !

اونم نمیخواستن ب ما بدن 😐 ... میخواستن ی حساب ب اسم پسرمون باز کنن ک خدای ناکرده ب حساب دست نزنیم 

ی قرون نگفتن پسرم بیمارستان کم داری ... پول بدبم بهت 😕

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
وای 🤣🤣 حالا تیکرت معلومه هنوز وقت خریدات نشده اون موقع اینقدر حرص میخوریاااااا

حالا وقت خریدام نشده ولی از وقتی باردار شدم میگفت سیسمونی میده مامانت حالا باردار شدی انگار من از راه گرده افشانی باردار شدم 

اگه نخره خودمم هیچی نمیخرم حالا مامانم ذوق داشت چندروز پیش اومد دیدم کریر گرفته گفتم دیگه یه تیکه لباسم حتی نمیخواد بخری چه برسه وسایل 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خانواده ی شوهر منم با این که مثلا تو این چیزا تو هدیه دادن و رسم و رسوم همیشه همرو انجام دادن و ...

ببین افرین منم حرفم همینه ! حداقل کادو خوب بدن اونم نمیدن معمولی میدن اصلا تعارف اینکه ما هم بلاخره یکی دوتا وسیله بگیریمم نمیزنن 

یکم احساس مسولیت هم خوب چیزیه بابا 

من اصلاااا نیازی به کمکشون ندارم واقعا ولی ادم دلش میخواد اونا هم در قبال پسرشون که داره بچه دار میشه احساس مسوولیت کنن 

چرا همیشه خودشونو کنار میکشن خانواده پسر ها نمیفهمم

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
ببین اخه من اصلا بحثم این نیست که من نیاز دارم اخه واقعا ندارم هم شو۶رم هم بابام وضعشون خوبه ولی اون ...

بخدا من جهزیه کامل آوردن توشهری که اصلا رسم نبود دختر جهاز بده منم وضع خانواده خودم و شوهرم خوبه ولی همیشه همه مسئولیتا گردن خانواده خودم بوده اونا هییییییچ . ولی هرچی بهش فک میکنم خودم حرص میخورم الان با خودم فکر کردم که شوهرم بیکس و کاره و بچه بهزیستیه که دیگه غصه نخورم و انتظارم از کسی نداشته باشم . و رو پا خودمون باشیم 

اسی من انقدر از این فکرا میکردم

شوهرم خیلی به خانواده ش میرسه مدام کادو بخر برای بچه ی خواهر و... 

من همش میگفتم حالا بزار ما بچه دار شیم یکی نگاه بچه مونم نمیکنه

یا خیلی فکرای دیگه

ولی الان که درگیر نازایی شدیم دلم میخواد فقط خدا بهم بچه بده بشه عزیز دل خودم و شوهرم 

چه اهمیتی داره کی ذوق میکنه کی نه؟؟ کی خرج میکنه کی نه؟؟ 

فقط یه لحظه خودتو جای من بزار

فقط و فقط خدارو به خاطر نعمتی که بهت داده شکر کن

خودت بهترین کسی براش اون بچه هیچ کسو نمیخواد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بحث بی مسوولیتیه اوناس وگرنه من نیازی به کمک بقیه ندارم ولی اونا هم در قبال نوه شون باید مسوولیت پذی ...

مسول بچه شما فقط خودت و شوهرت هستین و لاغیر پدرومادرهم اگه لطفی کنن محبت و عاطفه شونو نشون میدن هم نسبت به فرزندشون و هم نوشون و این باعث دلگرمی ماها تو زندگی هست 

پدرو مادرشوهرمنم هیچی نخریدن موقع تولد بچه هم ۵۰تومن پول کادو دادن😔منم ناراحت شدم واقعا توقع داشتم نوه اول و پسری حداقل واسه بچه یه جفت گوشواره نوزادی بخر

محتاجم به دعا
🤣🤣🤣 ببین جالبه همه چیز تو بچه دار شدن با دختر و خانواده دختر قبل بارداری میگن زن فلانی بچه دار ...

دقیقااااا به خدا خیلی دلم واسه مامان بابام میسوزه اولا که اصلا اجازه ندادن ما خودمون بخریم گفتن وظیفه ماس در حالی که واقعا نیست بعدشم همش درگیر خرید شدن منم همش میبرن خونشون ازم مراقبت کنن تمام خوراکی هایرتو فریزرمو میدن بعدشم که باید از خودم و بچم نگهداری کنن اخه اینهمه دلسوزی فقط چرا خونواده من دارن ؟ یه بار مادر شوهرم به پسرش نگفت پسرم تو داری پدر میشی بار مسوولیت رو دوشت نیره ما چه کمکی میتونیم کنیم ؟ 

عزیزم چ توقعاتی 😐 شوهر من کلا تک فرزنده  پسرمون الان 6 ماهشه  خیلی زحمت کشیدن فقط 1 تو ...

عشقم باز ی تومن دادن

وای بنده خدا شوهرم یعنی واسه خونمون شیرینی میخرید ی جعبشو پایین برمیداشتن میگفتن خوردن داره اصلا ی کارا میکردنا بعد جالبه میگفتن بچه خودمونو کادونیاز نیست تا گوسفند و همه چیزشو شوهرم خرید.

بخدا دست تو حیبشونونمیکننننننن زورشون نیاد

بعد دختر داییم مادرشوهرشو شسته بودا اصلا راه نمیداد خونش مادرشوهره سر بچه این ک الان ۳ ماهشه پلاک زنجیر آورده

بخدا من جهزیه کامل آوردن توشهری که اصلا رسم نبود دختر جهاز بده منم وضع خانواده خودم و شوهرم خوبه ولی ...

الهی بگردم منم شوهرم خیلی غصه میخوره میبینه خونواده من همیشه هوامو دارن اما خونواده اون نه

بخدا من جهزیه کامل آوردن توشهری که اصلا رسم نبود دختر جهاز بده منم وضع خانواده خودم و شوهرم خوبه ولی ...

وای قسمت اخر جملت چقد خووووب بود 😂😂😂😂 منم باید همین فکرو کنم بلکم یکم اروم بگیرمممممم بچه بهزیستیه

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
سلام فدات مرسی ممنون اونم خوبه فک کنم بغلیش کردم 😅😅 تا بیدار میشه گریه میکنه که بغلش کنم همینکه بغ ...

دخترمنم همینطوری بودساعتایی که باباش خونه بودمیذاشتش روپاش تامن به کارام برسم ولی زمانی که نبودهیچکارنمیتونستم بکنم فقط بایدبقلش میکردم ولی کم کم باصدای تلویزیون وگوشیم عادتش دادم یکم بهترشد

اسی من انقدر از این فکرا میکردم شوهرم خیلی به خانواده ش میرسه مدام کادو بخر برای بچه ی خواهر و...&n ...

الهی عزیزم از ته دلم دعا میکنم خدا بهتون به زودی یه نی نی خوشگل بده 

عزیزم شما هم توی این موقعیت شاید حس منو بعد ها درک کنید 

دقیقااااا به خدا خیلی دلم واسه مامان بابام میسوزه اولا که اصلا اجازه ندادن ما خودمون بخریم گفتن وظیف ...

بزار دنیا بیاد ببین چطور ادای صاحاب بچه رو در میارن

الهی بگردم مادرو پدر دختر خیلی دلسوزن میدونی چون دخترشونم هست خیلی از خودشون مایه میزارن