2777
2789
عنوان

بی مسوولیتی خانواده شوهر توی خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 83 پست
مسول بچه شما فقط خودت و شوهرت هستین و لاغیر پدرومادرهم اگه لطفی کنن محبت و عاطفه شونو نشون میدن هم ن ...

ببین عزیزم دقیقا ادم دلش میگیره از بی محبتی و بی مسوولیتی وگرنه که من اگه نیازی به کسی داشتم به خدا اصلا بچه دار نمیشدم 

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا وقت خریدام نشده ولی از وقتی باردار شدم میگفت سیسمونی میده مامانت حالا باردار شدی انگار من از را ...

خدایا فقط پدر مادرامونو سلامت نگه دار از دست این بی مسوولیتها غصه هامون کم شه فقط 🤣

الهی عزیزم از ته دلم دعا میکنم خدا بهتون به زودی یه نی نی خوشگل بده  عزیزم شما هم توی این موقع ...

ممنونم گلم

ببین منم صد در صد ناراحت میشم

اخلاق خانواده شوهرمم میشناسم همیشه خدا طلب دارن هیچ کاریم نمیکنن

ولی میگم خودتو ناراحت نکن فقط و فقط به بچه ت فکر کن

به این فکر کن چقدر اون بچه برای تو عزیزه تو هم برای خانواده ت همونقدر عزیزی پس هر کاری برات میکنن از روی عشقه

حالا اونا اگه به روی خودشون نمیارن اگه از نداری نباشه از رو بی محبتیه دیگه به بچه خودشون دارن ظلم میکنن

تازه شما میگی وضع شوهرت خوبه

وضع شوهر من که اصلا خوب نیست عوض کمک یه چیزیم ازش میگیرن

ولی الان دغدغه مون اینکه بچه داشته باشیم چون نعمت بزرگیه بقیه حاشیه ست

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سیسمونی ؟؟؟مادرشوهر؟؟؟خانواده شوهر؟؟؟ نه والا برای ما فقط لطف کردن یه ماه بعد از زایمان تشریف ...

ماهم رسم نداریم خانواده شوهر سیسمونی بدن،همینم که ایرادنگیرن ومثه آدم بیان وبرن خودش خیلیه😒

وای قسمت اخر جملت چقد خووووب بود 😂😂😂😂 منم باید همین فکرو کنم بلکم یکم اروم بگیرمممممم بچه بهزیست ...

والا بخدا هرچی غصه خوردم و خود خوری کردم چیشد نتیجش؟ فقط خودم داغون شدم الان با این فکر بخدا آروم شدم 

دخترمنم همینطوری بودساعتایی که باباش خونه بودمیذاشتش روپاش تامن به کارام برسم ولی زمانی که نبودهیچکا ...

من اون دوتا بچمم نمیزارن زمینش بزارم پسرم کوچیکه میترسم بیاد انگشت کنه تو چشمش زیاد با پا میره رو پاهاش😖😖😑😑😂😂

من اون دوتا بچمم نمیزارن زمینش بزارم پسرم کوچیکه میترسم بیاد انگشت کنه تو چشمش زیاد با پا میره رو پا ...

عین منی بخدا😂پسرمنم22ماهش😂همش دماغشوگازمیگیره بیچاره کردبچه روگاهی نازش میکنه گاهی میزنتش

عین منی بخدا😂پسرمنم22ماهش😂همش دماغشوگازمیگیره بیچاره کردبچه روگاهی نازش میکنه گاهی میزنتش

نمیدونم به کاراشون بخندم یا گریه کنم😅😅😅😅 میزارم تو گهواره محکم تکون میده میزارم زمین میره روش . بغل میگیرم دلم برا اون میسوزه میگه منو بگیر 😅😭😭

خدایا فقط پدر مادرامونو سلامت نگه دار از دست این بی مسوولیتها غصه هامون کم شه فقط 🤣

اره واقعا خدا پدر مادرامو حفظ کنه هرچی داریم از اوناس 

وگرنه خانواده شوهر که خیری ندارن واسه ادم حتی واسه پسرشونم ندارن

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
ممنونم گلم ببین منم صد در صد ناراحت میشم اخلاق خانواده شوهرمم میشناسم همیشه خدا طلب دارن هیچ کاریم ...

حرفاتون درسته عزیزم... واقعا فقط نی نی هامون سالم بیان دیگه هیچی اصن نمیخوام 🙏

اره واقعا خدا پدر مادرامو حفظ کنه هرچی داریم از اوناس  وگرنه خانواده شوهر که خیری ندارن واسه ا ...

واقعا منم همینو میگم که بابا من به درک بچمم اصلا هیچی پسر خودتون و دریابید چرا هنیشه کاری میکنید که حس کنه تنهاست هیچ حامی و پشتیبانی نداره چرا کاری میکنید که پدر من و از شماها بیشتر دوست داشته باشه ....به خداشوهرم به جایی رسیده که میگه من هیشکی و جز تو و خانوادت ندارم ! تازه مسایل مالی نه ها فقط همین بی مسوولیتی رو بیشتر میگه وگرنه مالی که هیچی !