بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پله اصلا بالا پایین نکن، سرپا نمون زیاد، تو ماشین نشین ، حموم طولانی نکن، تو حموم میتونی بشین رو صندلی، چیز بالای یه کیلو بلند نکن، زعفرون زرشک آویشن عسل هر چیزی که باعث انقباض رحم میشه نخور، شیاف و آمپولتم استفاده کن و تا میتونی بخواب، درست میشه نترس
گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
من ۲۲ ام. با این که جفتم رفته بالا بازم هفته ای یه بار لخته کوچیک میبینم .تن و بدنم میلرزه
سلام عزیزم اصلا نگران نباش برامنم نیمه های ۶ ماهگی بودم شروع شد چون جفتم پایین بود شاید بیشترازینام شد چون بچه بزرگتر میشه و جای جفت تنگتر میشه فشار به لگن میاره و خونریزی میکنه شاید شدید تر بشه هفته های بعد ولی نترس هر سری برو ضربان قلبشو چک کن سونو بده من که سه چهار ماه اخر همش خونریزی داشتم بچمم الان دوسالشه خداروشکر فقط و فقط استراحت و دراز کش باش.حموم زیاد نرو اگرم میری آب دآغ نباشه بعد از توالت فرنگی استفاده کن هروقتم خونریزی داری بعدش بگو برات لگن بذارن خودت نرو دسشویی من تمام تینارو طی کردم.بعدزرده تخم مرغ محلی هم بنداز داخل شیر داغ هم بزن وقتی ولرم شد بخور تا کمرت سفت بشه اینو مامای بیمارستان بهم میگفت.و استرسم ازخودت دور کن که بزرگترین سمه.ان شاالله بسلامتی زایمان کنی