2777
2789
عنوان

کسی بوده تو بارداری جفتش پایین بوده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2505 بازدید | 44 پست
سونو دادم گفت جفت رفته بالا.  اما دکترم میگه ممکنه هنوز یه مقدار از جفت نزدیک یا روی دهانه رحم ...

ببین فشار بیاری خطرناکه، استراحت کن بره بالا، مال منم جفتم پایینه دیگه، شیافتو بزار امپولتم بزن، اصلا بخودت فشار نیار، تا میتونی دراز بکش، من الان غذا هم میخوام درست کنم سعی میکنم یه چیزی درست کنم که نهایتا یه ربع سرپا باشم، حموم میرم میشینم رو صندلی حموم میکنم

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
قربونت عزیزم.  اصلا تکون نمیخورم از جام انقدر که میترسم.   ایشالا هر دو تا مون ب موقع زای ...

ایشالله استرس بده ، استرس نداشته باش، مواظب باشی چیزی نمیشه، ایشالله سر وقت دنیا میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین فشار بیاری خطرناکه، استراحت کن بره بالا، مال منم جفتم پایینه دیگه، شیافتو بزار امپولتم بزن، اصل ...

منم همین کارا رو میکنم 

من گاهی زیر شکمم سفت میشه دکترم گفت رحمت یکم انقباض داره که پرولوتون داد

شما این جوری نمیشی؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

پله اصلا بالا پایین نکن، سرپا نمون زیاد، تو ماشین نشین ، حموم طولانی نکن، تو حموم میتونی بشین رو صندلی، چیز بالای یه کیلو بلند نکن، زعفرون زرشک آویشن عسل هر چیزی که باعث انقباض رحم میشه نخور، شیاف و آمپولتم استفاده کن و تا میتونی بخواب، درست میشه نترس

منم همین کارا رو میکنم  من گاهی زیر شکمم سفت میشه دکترم گفت رحمت یکم انقباض داره که پرولوتون د ...

خونریزی و لک واسه انقباضه دیگه عزیزم، منم بخاطر همین خونریزی کردم، اون آمپوله رحمو شل میکنه نمیزاره منقبض بشه 

پله اصلا بالا پایین نکن، سرپا نمون زیاد، تو ماشین نشین ، حموم طولانی نکن، تو حموم میتونی بشین رو صند ...

ممنون عزیزم.  خیلی مهربونی.  برام دعا کن

من بودم لکه بینی داشتم تا ۲۵ هفته که جفتم رفت بالا فقط شیاف استفاده میکردم و تقریبا استراحت مطلق بود ...

تو سونو های قبل ۲۵ هفته هنوز میگفتن جفتت پایینه؟ 

من تو سونو ۱۸ هفته گفت رفته بالا اما هنوز لخته میبینم هفته ای یه بار 

نگدان نلاش جغت میره بالا  زایمانتم سروقت و بدون مشکل  فقطالان خودت خسته نگن

آخه جالبه سونو انومالی میگه جفت رفته بالا اما دکترم میگه  ممکنه هنوز یکم پایین باشه 

همچین چیزی ممکنه؟

من ۲۲ ام‌. با این که جفتم رفته بالا بازم هفته ای یه بار لخته کوچیک میبینم .‌تن و بدنم میلرزه 

سلام عزیزم اصلا نگران نباش برامنم نیمه های ۶ ماهگی بودم شروع شد چون جفتم پایین بود شاید بیشترازینام شد چون بچه بزرگتر میشه و جای جفت تنگتر میشه فشار به لگن میاره و خونریزی میکنه شاید شدید تر بشه هفته های بعد ولی نترس هر سری برو ضربان قلبشو چک کن سونو بده من که سه چهار ماه اخر همش خونریزی داشتم بچمم الان دوسالشه خداروشکر فقط و فقط استراحت و دراز کش باش.حموم زیاد نرو اگرم میری آب دآغ نباشه بعد از توالت فرنگی استفاده کن هروقتم خونریزی داری بعدش بگو برات لگن بذارن خودت نرو دسشویی من تمام تینارو طی کردم.بعدزرده تخم مرغ محلی هم بنداز داخل شیر داغ هم بزن وقتی ولرم شد بخور تا کمرت سفت بشه اینو مامای بیمارستان بهم میگفت.و استرسم ازخودت دور کن که بزرگترین سمه.ان شاالله بسلامتی زایمان کنی 

عشق من آقا طاهر و باباش

سلام یکتاجون خوبی 

دیگه بورس هیچ فعالیتی نداری؟

اون موقع گروه داشتیم گفتید که میخوای بارداری بشید 

انشالله صحیح و سالم فارق بشی...

جنسیتش چیه؟ ی دختر یادمه داشتید

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...