2777
2789
عنوان

کسی بوده تو بارداری جفتش پایین بوده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 44 پست

من هفته  ۹ لکه بینی قهوه ای زیاد داشتم بخاطر یبوست، با شیاف و استراحت خوب شد، هفته پیشم تو ۲۷ هفته خونریزی کردم جفتم از اول پایین بود ، هفته ۹ استراحت کردم یه ماه بعدش دیگه بیخیال شدم ، تا هفته پیش خونریزی کردم شدیدبیمارستان بستری شدم، الانم استراحت مطلقم با شیاف هر شب  و آمپول هفته ای یکی

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
خیلی میترسم.  باز امروز لخته دیدم. دعا کن منم سر وقت زایمان کنم

الهی بمیرم نترس استرس خوب نیستان منم لخته میدیدم استراحت مطلق باش شیافت بزار نشاسته تو آب سرد حل کن بخور رو دسشویی فرنگی بشین و پله بالا پایین نرو چیز سنگین بلند نکن خوب میشی چند وقتته؟

تیکر لاغریم هست تاعید ۱۴۰۱وزن شروع ۹۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تکرار نشد تا آخر بارداری؟ 

مراعات نکنی مثل من خدا نکرده خونریزی میکنی، استراحت کن بره بالا، من مراعات نکردم حفتم پایین موند حالا مجبورم تا اخر بخوابم تا زایمان زودرس نکنم

من هفته  ۹ لکه بینی قهوه ای زیاد داشتم بخاطر یبوست، با شیاف و استراحت خوب شد، هفته پیشم تو ۲۷ ه ...

جفتت هنوز  پایینه؟ 

من با این که سونو میگه رفته بالا لخته خون میبینم گاهی

شیاف و آمپول هم میزنم ‌‌ خیلی نگرانم

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
جفتت هنوز  پایینه؟  من با این که سونو میگه رفته بالا لخته خون میبینم گاهی شیاف و آمپول ه ...

استراحت کن، مواظب باشی چیزی نمیشه، من بیخیال بودم جفتم پایین موند

الهی بمیرم نترس استرس خوب نیستان منم لخته میدیدم استراحت مطلق باش شیافت بزار نشاسته تو آب سرد حل کن ...

منم استراحت مطلق میکنم . هفته ۲۲ ام. هفته‌ای یه بار لخته میبینم . شیافو آمپول هم میزنم.  

ممکنه مشکلی پیش نیاد و سر وقت زایمان کنم؟

استراحت کن، مواظب باشی چیزی نمیشه، من بیخیال بودم جفتم پایین موند

استراحت میکنم اما بازم هفته ای یه بار لخته میبینم. 

ب نظرت ممکنه مشکلی پیش نیاد باداین لخته ها و سر وقت زایمان کنم؟

منم استراحت مطلق میکنم . هفته ۲۲ ام. هفته‌ای یه بار لخته میبینم . شیافو آمپول هم میزنم.   ممکن ...

آره که سروقت زایمان می‌کنی به شرطی که مواضب خودت باشی و فشار نیاری به خودت انشالله صحیح و سالم نی نی ت دنیا میاد

تیکر لاغریم هست تاعید ۱۴۰۱وزن شروع ۹۰
منم استراحت مطلق میکنم . هفته ۲۲ ام. هفته‌ای یه بار لخته میبینم . شیافو آمپول هم میزنم.   ممکن ...

سونو دادی؟ دکترت چیزی نگفت؟ مشکلت چیه ؟ آخه جفت پایین باشه با استراحت و شیاف حل میشه لکه بینی، من خونریزی کردم باز با شیاف و امپول خداروشکر فعلا قطع شده ولی بیشتر خوابیدم

آره که سروقت زایمان می‌کنی به شرطی که مواضب خودت باشی و فشار نیاری به خودت انشالله صحیح و سالم نی نی ...

ممنون عزیزم.  برام دعا کن خسته شدم از این همه استرس

سونو دادی؟ دکترت چیزی نگفت؟ مشکلت چیه ؟ آخه جفت پایین باشه با استراحت و شیاف حل میشه لکه بینی، من خو ...

سونو دادم گفت جفت رفته بالا.  اما دکترم میگه ممکنه هنوز یه مقدار از جفت نزدیک یا روی دهانه رحم باشه.  واسه همون لخته میبینی. استراحت میکنم دائم فقط واسه غذا و دست شویی پا میشم. 

من هفته ای یه بار تقریبا لخته یا ترشح قهوه ای میبینم ‌ ب نظرت خطرناکه؟

استراحت میکنم اما بازم هفته ای یه بار لخته میبینم.  ب نظرت ممکنه مشکلی پیش نیاد باداین لخته ها ...

ایشالله چیزی نمیشه ولی بیخیالم نباش دیدی لک نداری پاشی کار کنی پله بالا پایین کنی راه بری سنگین بلند کنب، استراحت کنی هیچی نمیشه سر وقت دنیا میاد، استرس نداشته باش ،جای استرس مراقب باش، به من اون هفته تو بیمارستان امپول تشکیل ریه جنینم زدن، گفتن مراقب نباشی زود زایمان میکنی منم فقط میخوابم تا میتونم پا نمیشم

ایشالله چیزی نمیشه ولی بیخیالم نباش دیدی لک نداری پاشی کار کنی پله بالا پایین کنی راه بری سنگین بلند ...

قربونت عزیزم.  اصلا تکون نمیخورم از جام انقدر که میترسم.  

ایشالا هر دو تا مون ب موقع زایمان کنیم