2777
2789
عنوان

تب واکسن دوماهگی

458 بازدید | 57 پست

سلام عزیزای دل...

امروز ظهر ساعت ۱۲ واکسن دوماهگی دخترمو زدم....از نیم ساعت قبلش دارو داده بودم ،الانم سر وقت باز دادم هر ۴ ساعت...الان که دو و نیم ساعت از دادن قطره گدشته دمای بدنش ۳۷ و ۱ ،با دماسنج دیجیتالیه....

حالا یه لباسشو کم کردم و روانداز هم یه خشک کن نخی کشیدم‌..الان یه رکابی با یه آستین کوتاه با یه شلوار تنشه با کلاه که از اولم سرش بود ...خیییلی میترسم‌..دارم میلرزم از ترس....اگه دماش بالاتر بره ،لباسشو کمتر کنم ؟؟کلاشو بردارم ؟؟؟یا پاشویه کنم....همشم تو خواب هول میشه...منم از ترسم پیچیدم به همون خشک کنه و خوابیده....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تب سنج جیوه ای میخریدی دقیق میدونستی تبش چنده،ولی به هرحال الان دمای بدنش خیلی بالا نیس طبیعیه

دارم..‌‌اما خب بچه تحمل میکنه ۴ رقیقه بمونه زیر بغلش؟؟

كلاه برای چی خب وقتی دماش بالاس؟؟

از اول سرش کردم.‌‌...چون خیلی ضعیف بود‌.‌بهداشت گفت تو دماهای پایین درش نیار یه موقع سرما نخوره..‌منطقه ما سردسیره

من اصلا کلاه سرش نکردم زیاد  راحت نگهش دار عادت کنه خونه که کلاه نمیخواد مگر بعد حموم تو بیما ...

نمیتونم ریسک کنم...منطقه ما سردسیریه

از اول سرش کردم.‌‌...چون خیلی ضعیف بود‌.‌بهداشت گفت تو دماهای پایین درش نیار یه موقع سرما نخوره..‌من ...

عزیزم بلاخره خونتون الان بخاری داره گرمه، نی نی هم ممكنه شب تب كنه، بنظرم ی امشبو دربیار چون واكسن زده دماش یكم بالاس

مادر یک فرشته هستم   
عزیزم بلاخره خونتون الان بخاری داره گرمه، نی نی هم ممكنه شب تب كنه، بنظرم ی امشبو دربیار چون واكسن ز ...

چشم عزیزم...ممنونم از لطفتون ...الان دماسنج جیوه ای گزاشتم ،بدون رو انداز ،بعد ۲ دقیقه ۳۶ و ۷ بود ...