2777
2789
عنوان

تب واکسن دوماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 57 پست
اونم رفلاكس داشت؟

نه...اما کم وزن بود...دکتر میگفت برا بچه های رفلاکسی از همین حدود ۴ و نیم ماهگی بهتره غذاشونو شروع کنن...دختر من رفلاکس پنهان داره....خر خر میکنه گلوش و سینه ش 😔😔بمیرم براش...دو بارم داشت تو خواب خفه میشد...مدام به پهلو میخوابونم از ترسم...

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
وزنش خوب بالا میره،ایشالا زود غذاخور شه

دختر منم وزن گیریش خوبه الحمدلله...اما خب خیلی تو تنفس و خواب و بعد شیر خوردن اذیت بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم رفلاكس داشت؟

راستی،من از ترس اینکه یه وقت قطره رو نریزه بیرون از دهنش و دوزش پایین بیاد ،یه قطره اضافه ریختم تو دهنش....دخترم ۵۲۰۰ ...بهداشت گفت ۱۱ قطره بده...من ۱۲ دادم 😔😔خورد همشو..من گفتم شاید بریزه بیرون و برا همین اضافه دادم...خیلی عداب وجدان دارم...

نه...اما کم وزن بود...دکتر میگفت برا بچه های رفلاکسی از همین حدود ۴ و نیم ماهگی بهتره غذاشونو شروع ک ...

رفلاكس پنهان خیلی سختتره،راستی اینكه دخترم خیلی آب دهنش میره هم واسه رفلاكسه؟سه ماه و نیمشه

مادر یک فرشته هستم   
رفلاكس پنهان خیلی سختتره،راستی اینكه دخترم خیلی آب دهنش میره هم واسه رفلاكسه؟سه ماه و نیمشه

بله..دختر منم خیلی آب دهنش میره...😔😔😪

تا كی این وضع ادامه داره؟ینی تا رفلاكس خوب نشه همینطور هس؟

بله...تا وقتی خوب نشن همینه...البته بعد عذاخور شدن اوضاع خیلی خوب میشه....البته سعی کن فرنی دخترتو با آب درست کنی و شیر نریزی...دختر من از روزی که لبنیاتو قطع کردم رفلاکسش بهتره

بله...تا وقتی خوب نشن همینه...البته بعد عذاخور شدن اوضاع خیلی خوب میشه....البته سعی کن فرنی دخترتو ب ...

حریره بادوم دادی شما؟اخه بادوم حساسیت زاس؟؟ فرنی با آب خوب میشه؟

مادر یک فرشته هستم   
حریره بادوم دادی شما؟اخه بادوم حساسیت زاس؟؟ فرنی با آب خوب میشه؟

من نه زیاد راستش...دخترم فرنی خالی رو با آب دوس داشت..کمی هم کره میریختم براش..خیلی زود تپل شد ...آب خورشت و سوپهاشم بدون ادویه و رب میپختم...ماشالله خوب وزن گرفت..یه مدتم سرلاک گندم خورد...عالی بود