2777
2789
عنوان

تب واکسن دوماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 57 پست
چشم عزیزم...ممنونم از لطفتون ...الان دماسنج جیوه ای گزاشتم ،بدون رو انداز ،بعد ۲ دقیقه ۳۶ و ۷ بود .. ...

ایشالا تب نمیكنه،دختر منم تب نكرد،فقط شب تا صبح بیدار باش تبشو چك كن عزیزم

مادر یک فرشته هستم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباسشوکم کردی شما؟؟من یه دونه آستین کوتاهشو درآوردم و دوتا نخی تنشه فقط

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

ممنونم گلم از مهربونیت....خدا دختر گلتو حفظ کنه براتون

لباسشوکم کردی شما؟؟من یه دونه آستین کوتاهشو درآوردم و دوتا نخی تنشه فقط

من یك ماه و نیم قبل زدم اون واكسنو،فقط ی تاپ با شلوار داشت در طول روز، شب ی آستین دار تنش كردم دكمه هاش باز بود

مادر یک فرشته هستم   
ع تاپیكمو دیدی؟خیلی سخته این رفلاكس كلافه شدم،دو سه روزه مدفوعش بلغم داره با اینكه رژیمم

پی پی زیادمهم نیست ...رفلاکس وقتی خطرناکه که خدای نکرده موجب خفگی ،وزن نگرفتن و عفونت ریه و بیقراری بشه....

من یك ماه و نیم قبل زدم اون واكسنو،فقط ی تاپ با شلوار داشت در طول روز، شب ی آستین دار تنش كردم دكمه ...

درسته....هپیشه چندتا تنش میکردید قبل واکسن که اون روز کمش کردید؟؟دمای اتاقتون چطور؟؟

من یك ماه و نیم قبل زدم اون واكسنو،فقط ی تاپ با شلوار داشت در طول روز، شب ی آستین دار تنش كردم دكمه ...

رفلاکس دخترم ازوقتی لبنیاتمو قطع کردم بهتر شده،من دکتربهش امپرازول هم داده تا دوهفته.....روزی دوبار...هر بار ۱۲ ساشه

درسته....هپیشه چندتا تنش میکردید قبل واکسن که اون روز کمش کردید؟؟دمای اتاقتون چطور؟؟

توی اتاقم دماسنج دارم همیشه،دما رو 26 بود،همیشه ی زیر دكمه با آستین بلند و شلوار،ولی برای واكسن فقط تاپ ركابی با شلوار

مادر یک فرشته هستم