فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 عنوان لکه بینی بعد از انتقال 1238 بازدید | 19 پست سلام خانوما من روز نهم انتقالمه صبح لک قهوه ای دیدم دکتر گفت شیافتو هشت ساعتی کن ،ولی هنوزم لکه بینی دارم یکم شدید تر شده توروخدا اگه میدونید باید چیکار کنم بهم بگید .بهتر نیست امپول پروژسترون بزنم؟یا امپول انوکسا رو قطع کنم؟ خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍 1399/09/23 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 1068 باید با پزشکت صحبت کنیاما استراحت مطلق باش دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁میدونی که واست میزنم دل❤️مو به دریا🌊من👩❤️👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
کوکا_کولا عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 6293 من نمیدونم ولی ایشالا لانه گزینی هس 😍کدوم شهر درمان میکنی؟ لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 باید با پزشکت صحبت کنی اما استراحت مطلق باش استراحت میکنم بخدا مرخصی گرفتم همش تو خونه درازم خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 من نمیدونم ولی ایشالا لانه گزینی هس 😍 کدوم شهر درمان میکنی؟ تهران خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18082 عزیزم سر خود داروهاتو کم و زیاد نکن همون شیاف کمک میکنه.نگران هم نباش تعداد زیادی از دوستای من لک بینی داشتن مثبت شدن و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
کوکا_کولا عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 6293 تهران چقد هزینت شد کدوم مرکز لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 عزیزم سر خود داروهاتو کم و زیاد نکن همون شیاف کمک میکنه.نگران هم نباش تعداد زیادی از دوستای من لک بی ... الان یکم شدید تر شده با هخون استراحت خوب میشه یعنی؟نکنه داره دفع میشه😭😭😭 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 چقد هزینت شد کدوم مرکز خصوصی میرم پیش دکترم ۷۵۰۰شد با دارو و ویزیت و سونو خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18082 الان یکم شدید تر شده با هخون استراحت خوب میشه یعنی؟ نکنه داره دفع میشه😭😭😭 نه بابا مگه به این راحتی دفع میشه اون جنین به قولی مثل یه دونه کنجد داخل ظرف مربا هست مگه بیرون میفته.خوب میشی فقط استرس نداشته باش با ارامش دراز بکش اگه خدایی نکرده شدیدتر شد دوباره با دکترت تماس بگیر احتمالا دوز پروژسترون رو ببره بالا و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 نه بابا مگه به این راحتی دفع میشه اون جنین به قولی مثل یه دونه کنجد داخل ظرف مربا هست مگه بیرون میفت ... ممنون عزیزم دعاکن برام خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18082 ممنون عزیزم دعاکن برام خدا بزرگه بسپار به خودش😍 و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
کوکا_کولا عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 6293 خصوصی میرم پیش دکترم ۷۵۰۰شد با دارو و ویزیت و سونو چقد خوب دروند پات عزیزم ایشالا مثبتی سالمو سلامت ب دنیا میاریش😘 لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 چقد خوب دروند پات عزیزم ایشالا مثبتی سالمو سلامت ب دنیا میاریش😘 دعاکن برام 😭 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
کوکا_کولا عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 6293 دعاکن برام 😭 چشم توام برا من دعا کنم میخام مامان بشم😢 لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین