2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از انتقال

1205 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من روز نهم انتقالمه صبح لک قهوه ای دیدم دکتر گفت شیافتو هشت ساعتی کن ،ولی هنوزم لکه بینی دارم یکم شدید تر شده 

توروخدا اگه میدونید باید چیکار کنم بهم بگید .

بهتر نیست امپول پروژسترون بزنم؟

یا امپول انوکسا رو قطع کنم؟

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

باید با پزشکت صحبت کنی

اما استراحت مطلق باش

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با پزشکت صحبت کنی اما استراحت مطلق باش

استراحت میکنم بخدا 

مرخصی گرفتم همش تو خونه درازم 

عزیزم سر خود داروهاتو کم و زیاد نکن همون شیاف کمک میکنه.نگران هم نباش تعداد زیادی از دوستای من لک بینی داشتن مثبت شدن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزیزم سر خود داروهاتو کم و زیاد نکن همون شیاف کمک میکنه.نگران هم نباش تعداد زیادی از دوستای من لک بی ...

الان یکم شدید تر شده 

با هخون استراحت خوب میشه یعنی؟

نکنه داره دفع میشه😭😭😭

الان یکم شدید تر شده  با هخون استراحت خوب میشه یعنی؟ نکنه داره دفع میشه😭😭😭

نه بابا مگه به این راحتی دفع میشه اون جنین به قولی مثل یه دونه کنجد داخل ظرف مربا هست مگه بیرون میفته.

خوب میشی فقط استرس نداشته باش با ارامش دراز بکش اگه خدایی نکرده شدیدتر شد دوباره با دکترت تماس بگیر احتمالا دوز پروژسترون رو ببره بالا

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نه بابا مگه به این راحتی دفع میشه اون جنین به قولی مثل یه دونه کنجد داخل ظرف مربا هست مگه بیرون میفت ...

ممنون عزیزم 

دعاکن برام