2777
2789
عنوان

به نظرتون من اشتباه کردم؟!

125 بازدید | 14 پست

بچه ها 

به نظرتون اشتباهه من از دوست پسرم پرسیدم چرا انقدر دخترا رو فالو میکنه

خب سوال بودم یه مدتم صبر کردم ولی صبرم لبریز شد

حالا دعوا هم نکردم 

فقط تو چت پرسیدم

بعد اینکه میدیدم بعضی دخترا رو اون فالو داره ولی دخترا فالوش نمیکنن عجیب بود برام با توجه به شناختی که ازش داشتم

البته توضیحی که داد یه کم قانعم کرد

ولی خیلی بهش برخورد میگه بد پرسیدی سوالتو😐

الانم قهره انگار

منم نمیخوام برم سمتش.به نظرتون تموم شده ست این رابطه؟!من اشتباه کردم سوال پرسیدم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدلی سوالتو پرسیدی؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

یعنی چی بد پرسیدی ب صورت نامه براش پست میکردی خوشش میومد😒

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
چه مدلی سوالتو پرسیدی؟

گفتم یه سوال بپرسم

گفت آره

گفتم چرا انقدر دخترا رو فالو میکنی

اونم گفت از کجا میدونی من اول فالو میکنم کفتم چون خیلی هارو تو فالو میکنی و اونا نه

اونم اسکرین داد که اونا اول فالو میکنن من گاهی اول میزنم ببینم کیه که میشناسم اکسپت کنم

بعدا یادم میره پاک کنم

خب اخه بستگی به نوع پیجش و فعالیتش داره.حساسیت توهم به جا بوده و توضیح اون هم وظیفه قهر کردن چیه این ...

هیچی یه پیج عادی

میدونم به خاطر موقعیتش دختر هست دور و برش

کلا کار هردومون طوریه که نباید حساس باشیم

ولی من منظورم فامیل و همکار نبود

یعنی چی بد پرسیدی ب صورت نامه براش پست میکردی خوشش میومد😒

همین منم گفتم خب تو بگو چطور میپرسیدم شما ناراحت نشی😐

گفت هر طور راحتی

منم گفتم اینطوری راحت بودم

و دیگه هیچی

اگه خیلی باهم راحتین باید به شوخی میگفتی عزیزم من حسودماا یا نمیدونم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
اگه خیلی باهم راحتین باید به شوخی میگفتی عزیزم من حسودماا یا نمیدونم

نه اصلا رابطه ما خیلی خاصه

خودم تا حالا ندیدم این مدلی

خیلی راحت نیستم فعلا هم نبود که حضوری ببینم بپرسم

نه اصلا رابطه ما خیلی خاصه خودم تا حالا ندیدم این مدلی خیلی راحت نیستم فعلا هم نبود که حضوری ببینم ...

اگه دوست معمولی هستین که با خودش گفته ب این چه که فالو میکنم!

اگه رلید که ناراحت شده ک بهش اعتماد نداره

اگه دوست معمولی هستین که با خودش گفته ب این چه که فالو میکنم! اگه رلید که ناراحت شده ک بهش اعتماد ن ...

نه معمولی که نیست

توضیحم داد ولی بعدش خیلی ناراحت شد و دیگه پیامی نداد

نه معمولی که نیست توضیحم داد ولی بعدش خیلی ناراحت شد و دیگه پیامی نداد

پس ناراحت شده فک کرده تو بهش بی اعتمادی