2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم از خونه بیرونم کرد متنفر شدم ازش ،😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 75 پست

اخی عزیزم

از ته دلم دعا کردم آرامش ب زندگیت بیاد

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

کاشکی زیر دست همون ناپدری میموندی و درستو میخوندی بزورم که شده میرفتی دانشگاه نه اینکه انقدر زود شوهر کنی!!!!

ببین بچه تا ۷ سالگی مال خودته که ، مگه اینطوری نیست؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ دختر شجاعی هستی  چ مادر مهربونی هستی چقد دلت بزرگه 

..

نمیخام چیز منفی بگم ته دلت خالی شه  

..

سعی کن باهاش هم کلام نشی ازش توقع نداشته باشی حمایتت کنه و محبت کنه...

نمیگم قهر باش ن غذاشو بده سرت داد زد بی تفاوت کاری ک میگرو انجام بده 

بزار کار ب کتک نکشه ...شایدم قدرتو دونست

خوب شما با این شرایطت،  چرا اوضاع رو مدیریت نمی کنی؟  چرا میذاری داستان به اینجا برسه؟&nb ...

اون دیشب یهو عصبانی شد از بالای مامانش و بیرونم کرد 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

ووااااااییییی اینا چرا زن میگیرن خب برید بتمرگید پیش مامانتون 😩شما زن و زندگی میخواید چیکار 😭،چقد شرایطت سخته گلم برات دعا میکنم 💔

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
الهی بگردم خواهری  شوهرت چند سالشه مگه؟  اصلا دیگ چیزی بش نگو فک کنه برات مهم نیس  ...

اون ۲۹

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

نمیگم چرا سنت کمه چرا فلان

چون کاری ب سن و سال نداره 

فقط برات ازته دلم دعا کردم ک خوشبخت بشی و خوشبختی و خوش شانسی بهت رو کنه

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

بنظرم اگه بچت بدون پدر باشه یا اگم می‌ره پیش پدرش و ت چند وقت یه بار بهش سر بزنی خیلی برای خودت و هم بچه بهتره تا اینکه ت یه زندگی پر از دعوا و دیدن خشونت بزرگ بشه

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....

😞😞😞😞خیلی شرایطتت سخته

اما بساز و بزار بچت بزرگ ترشه برو سرکار تابتونی مستقل شی عشقمم اون وقت جداشوو

اون موقع به بابات بگو بشماها ربطی نداره

الان چن سالته؟؟

منم الان اینکارو میکنم شوهرم اعتیاد داره مادرم گف باید بسازی بما ربطی ندارع

منم میخوام کار کنم تا مستقل شم و ازش جداشممم

اخررم بگم بهمتون میگم ک زندگیم ماله خودمه

خدا کمکمون کنه😔

آخه قربونت برم چرا بچه آوردی 

خود کصافتش خاست من نمی‌خواستم همه میگفتن بچه نیار این بدتر میشه اما دیگه شد ...

مهریه داری.پزشک قانونی و میشناسی.مادر یا برادری داری نداریم مهم نیست مثل توو کم نیستن که روی پای خودشون واستادن و زندگیشونو ساختن خودتو دست کم نگییر نزار انقدر لههت کنه اونوقت وقتی بشه۲۵سالت مثل یه ۵۰ساله داعووون و افسرده تمامی که دخترتم هیچ بویی از دوست داشتن و ارامش محیط خانه و خانواده نبرده و وقتی بزرگ بشه غیر قابل کنترل میشه و واسش هیچ چی اهمیت نداره.پس جلوی ضررو از هرجا بگییری منفعته

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

متاسف شدم.وقتی رو خانواده اش اینقدرحساس هست.شما از خانواده اش هیچ نگو.نه از خوبی نه ازبدی شان.یک مدت سعی کن آرامش خودت را حفظ کنی و آرامتر باهاش برخورد کنی.اصلا حرف از طلاق وجدایی نزن پررومیشه.اگر طلاق هم خواستی به وقتش بهش بگو.فکرمیکنم به مرور آرامتر و افتاده ترمیشه شوهرت