2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم از خونه بیرونم کرد متنفر شدم ازش ،😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود کصافتش خاست من نمی‌خواستم همه میگفتن بچه نیار این بدتر میشه اما دیگه شد ...

باید قرص میخوردی گذشته دیگه ببخشید عزیزم

ولی دورت بگردم سنت خیلی کمه یه فکری کن حیفه جوونیت به خدا نمیاد برید پیش مشاور 

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
ناپدریت یا مادرت پشتت هستن؟ 

مامانم که اره ولی اونم از پشت شوهرمه بیشتر که یوقت من نرم خونش جداشم ناپدریمم جلوی من خوبه اما بابای واقعی آدم که نمیشه 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

از این به بعد دعوا شد سریع یا میری تو اتاق یا ی جا میشینی سکوت میکنی

کتکتم زد نمی دونم چقدر زور داری دستشو بگیر اجازه نده بزنت.بعدشم بهش بعدا بگوو دعوا داری جلو بچه نکن اینکارو 

بعدشم سکوت میکنی تا چن روزاخم نه ها کاملا عادی ولی سکوت به بچت برس این بچه گناه داره چرا با وجود اخلاتلافای ک گفتی بچه اوردی رو نمی دونم ولی به هر حال گذشته 

روش های مختلف امتحان کن ... خواستی بیا خصوصی با هم صحبت کنیم 

😘

با شوهرت با علاقه ازدواج کردی؟ آشنا بودی با خصوصیاتش؟ 

اره دوسش داشتم ن چمیدونسم اینقد گوهه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

من  شش سال  داعونم منتظر اینم شوهرم   خوب بشه  پارسال این موقه جنگ داشتیم حاللا هم جنگ خدااا 😒   

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
خودت توضیح دادی که قبلش راجع به مادرش، باهاش بحث کردی ...

من چیزی نگفتم فقط گفتم چونکه مانت گف نمیام میگی نریم گف اره من همینم پاشو برو گمشو بیرون من دوسشون دارم ازینجاهم نمیرم تا زنده ام هرکار مخای بکن

چقدر حیف درمواقعی که عصبانی زیاد باهاش حرف نزن دهن به دهن نشو باهاش وقتی دیدی اروم شدبیابهش بگو خودتو خالی کن بگو که مثلا من تقصیر کارنیستم رفتارتوباعث شده اینطوری بشه  .یابهش بگو عیب نداره بریم شام خونه مامان تو یامامانتو دعوت کن سعی کن بابچه ات بیشتر بری بیرون میدونم کرونایه نمیشه ولی واسه قدم زدن ویه هوایی بخوری برو کمتر باشوهرت دهن به دهن شو بیشتر وقتتو بزارواسه دختر گلت.

چرا میگی بچه م بزرگتر شد میرم؟

اگه میخوای بری، راست میگه همبن الان برو! اگه نمیخوای بری،  انقدر نگو میرم میرم!

میدونه نمیری و حرف الکی میزنی

لازم نیست خیلی واضح پای مامانشو بکشی وسط، گرچه اون خودش وسط هست! با گریه و داد و هوار هیچ چیزی درست نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "