2777
2789

خانم هایی که خیلی به زیبایی و تیپ و اندام و پوست تون اهمیت میدین بیایید لطفا به منم یاد بدهید 

خانم های متاهل بیشتر چون وقت های آزاد بیشتر هست 

پوست صورت تون شفاف هست چی استفاده می کنید 

اندام تون خوش فرم چی می خورید چه ساعتی ورزش می کنید 

به کمک تون احتیاج دارم ممنون

خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست 

والا من ک اصلا وقتم آزاد نیس پسرم نمیزاره حتی گلاب ب روت دسشویی برم ناهارمم سرپامیخورم😂🥴🥴😂😂

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اندامم که ورزش میکنم

البته هیکلم از قبل خوب بود؛یعنی قدم بلند بود و هیکلم درشت بود.

باشگاه میرم و توی خونه هم ورزش میکنم

واسه پوستم هم الئورا(نمیدونم درست نوشتم یا نه😐😂)استفاده میکنم.

کلا واسه پوستم ماسک زیاد استفاده میکنم ولی همه طبیعی

مامان آراد و ماهان😍
من دوچرخه سواری کوهنوردی، مراعات تو غذا خوردن،رسیدگی ب دندون خیلی زیاد

وقت چطوری تنظیم می کنید 

با بچه و کار و اینا 

راستی دندون هم میشه توضییح بدهید که چه کارهایی انجام میدید

من شغلم خیلی سخته‌ 

بعضی وقتا مجبورم تا ۳۶ ساعت تا ۷۲ ساعت بکوب کار کنم. ولی روزانه ۱۲ ساعت کار میکنم.

روزی ۱ ساعت هم ورزش میکنم. تو خونه وسایل داریم. روتین پوستی انجام میدم. از ۲۰ سالگی بوتاکس زدم. ی عیبی تو صورتم یا بدنم میبینم زود سعی میکنم برطرف کنم. از اول اینطوری بودم. عادت شده دیگه برام

من لیزر کردم و خیلی راضیم بعد از حمام هم لوسیون میزنم موهام هم با آرگان خیلی بهتر شدن

لیزر برای صورت تون برگشت نداشت و آرگان از کجا بگیرم داروخانه یا لوازم آرایشی ها

عزیزم من براپوستم یه کرم خودم ساختم براروشن کنندگی، بعدغذاهامم روغن مایع وزیتون استفاده میکنم روزی یه ساعت صددرصد ورزش ورقص میکنم، کرم فقط آبرسان میزنم سفیدکننده نه، صورتم رو وهفته یباربندمیندازم، لبامم بارون خراطین ماساژ میدم دیگه هرروزدوش میگیرم ماسک موحتمامیزنم کاری خونم خیلی کمه یکساعته نهایتایساعتونیم تمیزمیکنم قشنگ

😐
وقت چطوری تنظیم می کنید  با بچه و کار و اینا  راستی دندون هم میشه توضییح بدهید که چه کار ...

میان وعده هی الکی نمیخورم،ب محض تموم شدن غذا نخ دندون و اغلب مسواک،خمیر دندون سنسوداین و بعدشم مسواک با نمک

من شغلم خیلی سخته‌  بعضی وقتا مجبورم تا ۳۶ ساعت تا ۷۲ ساعت بکوب کار کنم. ولی روزانه ۱۲ ساعت کا ...

برگام شغلت چیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...