2777
2789

پدرم خیلی اخلاقش بده از نظر اون دختر نباید هیج جا بره حق نداره از در خونه بره بیرون هروقت ازدواج کرد شوهر دستش میگیره میبره

من الان۱۷سالمه حتی تابحال جلوی در خونه نزاشتن برم هیچ جا نمیتونم برم هیچ جای هیج جا

من حتی چندبار هم خودکشی کردم ب خودشون بیان ک انگ دیونه بودن هم گذاشتن روم و بدتر شد 

و مادرمم محجبه و همش لباس عبایی تنم میکنه منو کلاس عربی قران احکام میبره و هیچکدوم به رشتم مربوط نیست منو یه کلاس زبان نمینوسه که هیچی بلد نیستم و منم متنفرم از خودم و وجودم

واقعا نمیتونم زندگی کنم

امسال یازدهمم تجربیم

میگفتم کنکور قبول شم شهر دور برم الان حرفش افتاد میگه باید تو شهر خودمون قبول شی ورگرنه میشینی خونه

وگفتم والا سخته تهران قبول شدن اینا میگه شهر دیگه خونه میگیزم با مامانت میمونی😭😭😐

بچها خسته شدم چیکار کنم

نیاین بگین شوهر کن نمیخام

میخام برای خودم باشم واقعا خستم 

نمیخام از چاله بیفتم تو چاه

کاش بمیرم هیچ امیدی هم ندارم درس بخونم

معدل دهم شدم۱۳

امیدی ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهردیگه بامادرت بمونی بدم نیست مهم اینکه میری دانشگاه اونجاروابط اجتماعیت زیادمیشه بزرگترمیشی درستوتموم میکنی بعدمیتونی محکم وایسی جلوشون یکم آزادترباشی ولی توصیم اینه از اول دنبال کاردانشجویی باش مامانت گفت باهات میام سرکاربگو بیا

بی شک باران زیباترین نعمت خداست